Check hier het carnavalstroostlied van Veul Gère, Ferry van de Zaande en meer artiesten

De grote carnaval bingoshow

Hoewel de elfde van de elfde traditioneel de aftrap is van het nieuwe carnavalsjaar, valt ook dit feest in het water door de gevolgen van het coronavirus. Als troost zijn 25 carnavalsartiesten op gepaste afstand de studio in gedoken voor een troostlied. Het nummer – waar onder andere Veul Gère, Lamme Frans en Ferry van de Zaande aan mee hebben gewerkt – staat online. 

Initiatiefnemers Veul Gère: “Carnaval is per definitie een feest om dagelijkse zorgen even achter je laten. We begrijpen dat we dit jaar allemaal pas op de plaats moeten maken en de polonaise voorlopig stilstaat. Maar tegelijkertijd hopen we alle carnavalsvierders van Nederland met ons nummer op de elfde-van-de-elfde iets moois te bieden.”

Het carnavalstroostlied met bijbehorende clip

Benieuwd naar het carnavalstroostlied? Check ‘m hieronder.

Winst naar het goede doel

Carnaval is een feest van plezier en even de zorgen van alledag vergeten. De winst van het nummer gaat naar Stichting Muziekids. De stichting wil het verblijf van kinderen in ziekenhuizen door muziek iets leuker maken. In het ETZ Elisabeth in Tilburg is inmiddels een Guus Meeuwis Muziekids Studio geopend.