Cheque voor het Verbeeten Fonds

Verbeeten Fonds

In 2017 was het Verbeeten fonds het goede doel waar de CZ Tilburg Ten Miles zich voor inzette. Tijdens een bijeenkomst kort voor Kerst waarbij ook de stagiaires van de Rooi Pannen aanwezig waren, werd de cheque van €2.864,- aangeboden aan het Verbeeten Fonds. Op de foto wordt de cheque door mevrouw Jolande Grijsbach namens de CZ Tilburg Ten Miles overhandigd aan de heer Bart Franken van het Verbeeten Fonds.

Jolande Grijsbach van CZ Tilburg Ten Miles: ‘’Wij geven bij ons evenement al jarenlang aan een maatschappelijke organisatie uit de regio de mogelijkheid om zich te profileren bij ons drukbezochte evenement. Het Verbeeten Fonds dragen we een warm hart toe. Door haar inzet voor het Verbeeten Instituut is er een relatie met Tilburg. Via onze inschrijfmodule voor de CZ Tilburg Ten Miles hadden ze de mogelijkheid om de deelnemers een donatie te laten doen.’’

Verbeeten Challenge

Bart Franken van het Verbeeten Fonds: “Het Verbeeten Fonds dankt de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles voor de mooie cheque. En daarmee ook alle deelnemers en sponsoren! Met deze bijdrage kunnen we samen met de opbrengst van de jaarlijkse Verbeeten Challenge nog meer onderzoek doen naar patiëntvriendelijke behandelmethodes voor mensen met kanker. Drie jaar lang mochten wij het doel van de CZ Tilburg Ten Miles zijn. De komende jaren zullen wij ons blijven manifesteren tijdens dit schitterende evenement. Daarnaast hopen we veel lopers te mogen verwelkomen op zondag 8 april 2018 tijdens de Verbeeten Challenge. Meer informatie over dat evenement is te vinden op www.verbeetenchallenge.nl.”