Chicken waffles, oats overnight en meer: jonge Tilburgers rijden heel Tilburg door met heerlijke ontbijtjes

De Ontbijtkeuken

Het ontbijt: volgens velen de belangrijkste maaltijd van de dag. Tilburg kent natuurlijk een hoop heerlijke lunchzaakjes waar je een broodje (of iets dergelijks) kan bestellen op een luie weekenddag. Maar loop jij vaker tegen het probleem aan dat de honger al ruim voor het middaguur op komt zetten en je zelf geen zin hebt om de keuken in te duiken? Daar hebben de twee jonge Tilburgers Derk en Yorick de oplossing voor. Zij startte namelijk recent De Ontbijtkeuken (DOK) en voorzien Tilburg voortaan van heerlijk ontbijt!

De ontbijtservice is ieder weekend open van 08:00 tot 14.00 uur. En de ontbijtjes die ze bij jou aan de deur komen bezorgen, zien er heerlijk uit. Wat je kunt verwachten? Denk aan Chicken & Waffle, andere soorten wafels (waaronder red velvet), overnight oats, destroyed apple pie, havermout cookies, smoothies en veel meer.

Kleur aan je dag geven

Veel mensen ontbijten niet, nauwelijks of slecht. Of je nu vroeg in de ochtend of later op de dag je ontbijt neemt, het is je eerste maaltijd en daarom ook de basis voor de rest van je dag. Of zoals Ontbijtkeuken zegt: ‘de juiste energie, waardoor het kleur aan je dag geeft.’

Vanuit deze ambitie is het idee van De Ontbijtkeuken ontstaan. En dus benutte eigenaren Derk en Yorick deze kans om het concept op te zetten en rijden ze nu alweer een tijdje rond in Tilburg met heerlijke ontbijtjes.

De Ontbijtkeuken

Meer informatie over De Ontbijtkeuken

Wil je meer weten over De Ontbijtkeuken? Check dan vooral de website. Hier vind je alle gerechten die ze serveren en meer informatie over het bestellen. Ook is het aan te raden om de Ontbijtkeuken te volgen op Instagram. Hier krijg je – naast honger door de heerlijke gerechten – de meest actuele acties van De Ontbijtkeuken te zien.