Christmas Metal Symphony in prijs verlaagd!

Zou december normaal gesproken toch de maand zou moeten zijn van voorspoed en geluk, de echte  metalfan zit het dit jaar niet mee! Door de afgelaste concerten van Slayer en Dio is het portie metal in december een behoorlijk stuk teruggevallen. Maar…gelukkig staat Christmas Metal Symphony nog steeds vast als een huis in de programmering van 013 in Tilburg op zondag 20 december. Om het leed te verzachten van de vele metalliefhebbers die dit jaar hadden gehoopt een wel heel stevige Kerst te kunnen vieren met al die concerten, hebben 013 en CMS de handen ineengeslagen. Iedere bezoeker die vanaf nu zijn kaartje koopt krijgt een korting op het CMS ticket van € 3,50 waardoor het kaartje in de voorverkoop slechts € 29 euro gaat kosten. Als dat geen meedenken is in deze toch al dure maand!

Iedereen die inmiddels al in het bezit is van een kaartje voor de volle prijs en deze laat zien bij de speciale CMS balie in de bar van 013, ontvangt namens de organisatie en 013  twee munten voor de eerste drankjes van de avond. Wij toasten dan met je op Christmas Metal Symphony dat dit jaar weer een geweldig metalspektakel beloofd te worden. Aan de avondkassa wordt de entreeprijs € 34,00.

De velen die er vorig jaar al bij waren lieten de organisatie weten dat ze wat meer  metalklassiekers hadden verwacht. Dit commentaar is ter harte genomen, waardoor je dit jaar een extra aantal krakers mag verwachten. Waar in Europa vindt je immers op één podium zoveel metal geweldenaars in 1 show zoals Jorn Lande, UDO, Mats Levén, Cristina Scabbia, Simone Simons, Charlotte Wessels, Joakim Brodén, Mark Jansen, Damian Wilson  en speciale gast George Oosthoek. Christmas Metal Symphony is dus eigenlijk gewoon je laatste kans om toch nog vet voldaan aan te schuiven bij de verplichte Kerstmaaltijd!

Natuurlijk ontbreekt ook het Magnum Opus Rockestra niet, evenals de CMS band onder leiding van Joost van den Broek, Marcel Coenen, Frank Schiphorst, Koen Herfst, Johan van Stratum en Jeffrey Revet die we voor deze gelegenheid hebben omgedoopt tot Santa’s Little Helpers.

Bereid je dus voor op een stevig portie metal zo vlak voor de Kerst, want we beloven je dat we het gemis van de andere concerten ruimschoots goed gaan maken. De deuren gaan open om 19.00 uur en de 2 uur durende show zal om 20.30 uur starten.