Nieuws

kerstmarkten
Let op! Dit artikel is al 250 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Christmas time is here! De leukste kerstmarkten in Tilburg op een rij

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat heel Tilburg weer de boom gaat optuigen, het huis gaat versieren en cadeautjes gaat kopen. Daarvoor is de binnenstad natuurlijk uitermate geschikt en kun je bij verschillende winkelcentra in de stad goed slagen. Maar een extra tip: sla ook de verschillende kerstmarkten in Tilburg niet over. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Wil je ook wat tips waar je het beste een kerstboom in Tilburg kunt kopen? Check dan even dit artikel!

Uitgelichte tips

Kerstshow GroenRijk Tilburg

In de aanloop naar kerst bouwt GroenRijk Tilburg elk jaar het tuincentrum om tot prachtige kerstshow. Je kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Ben je op zoek naar een (kunst) kerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Ga dan zeker even een kijkje nemen!

  • Dagelijks tot eind december

Winterparade op het Pieter Vreedeplein

Het Pieter Vreedeplein verandert deze winter in een heuse winterparade. Ga je in december shoppen in de binnenstad? Loop dan tussen 6 december en 5 januari zeker even over het supergezellige plein. Je kunt er onder andere terecht voor live cooking, kerstbingo, kerstkaraoke, marshmallows roosteren, een wensboom en levende kerststal. Genoeg fun voor jong en oud dus!

  • Dagelijks van 6 december t/m 5 januari

Andere kerstmarkten

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer kerstmarkten in Tilburg. Check ze hieronder.

Dit overzicht wordt doorlopend ge-update. Blijf het dus in de gaten houden en deel vooral kerstmarkten die niet in dit overzicht staan met ons.

Missen wij nog iets?

Zet het in de reactie en tip je mede-Tilburgers.

Reageer op dit bericht