Cirque du Bonheur in 2020 terug met circus dinnershow

Cirque de Bonheur

Hooggeëerd publiek! Na het succes van de eerste editie van de spectaculaire dinnershow Cirque de Bonheur geven Bonheur Horeca Groep en het Winter Wonder Circus hier een vervolg aan op vrijdag 17 januari 2020.

Het Tilburgs Winter Wonder Circus op evenemententerrein Het Laar vormde eerder dit jaar het decor van ‘Cirque du Bonheur’. Deze eerste editie van het unieke pop-up evenement was in een mum van tijd uitverkocht. Komend jaar krijgen ongeveer driehonderdvijftig gasten opnieuw de kans om rond de circuspiste te genieten van een culinair circusspektakel.

Fantastische familievoorstelling

Kevin van Geet, de jongste circusdirecteur van Europa, ontwikkelt voor de editie in 2020 een geheel nieuwe voorstelling. De voorstelling is geschikt voor jong en oud. Tim Wijdemans, directeur van Bonheur Horeca Groep, is trots: “Gasten willen verrast worden en het succes van de eerste editie heeft ons doen besluiten dit een vervolg te geven. De combinatie van een circusshow en dineren maakt Cirque du Bonheur een uniek avondje uit en past helemaal bij deze tijd.”

Culinair viergangendiner

Tijdens de optredens van toonaangevende, internationale circusacts serveert Bonheur Horeca Groep een culinair, all-inclusive viergangendiner samengesteld door cuisinier Ralph Blaakenburg en zijn team. Wijdemans: “De circusvoorstelling en het diner zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Deze bijzondere setting laat je samen genieten van een verrassend avondje uit.”

Noteer Cirque du Bonheur vast in je agenda

Op vrijdag 17 januari 2020 is het zover. De circustent is bovendien van half januari tot en met begin februari 2020 ook exclusief beschikbaar voor zakelijke evenementen.  Denk aan evenementen zoals: presentaties, borrels en bedrijfsfeesten. Neem contact op voor informatie over de mogelijkheden, of reserveer direct via 013 549 96 00 of circus@bonheurhorecagroep.nl.

Bekijk voor meer informatie de website.