Nieuws

City Massage
Let op! Dit artikel is al 200 dagen oud en wellicht niet meer relevant

City Massage bekroond als Top Rated 2020 massagesalon

City Massage heeft fantastisch nieuws! Dankzij alle klanten zijn zij officieel uitgeroepen tot Top Rated 2020 door Treatwell.

Ze waarderen iedereen die een review heeft achtergelaten, de salon heeft gedeeld met vrienden en familie en ze hebben gesteund door lokaal behandelingen te boeken. Zonder jou hadden ze dit niet kunnen bereiken!

En ze zijn niet uitgeroepen tot Top Rated voor één massagesalon, maar wel voor 3 salons te verstaan:

  • Citymassage Willem ll straat 3
  • Citymassage SPZ013 Willem ll passage 40
  • Stage massage Burgemeester brokxlaan 40

Treatwell

Treatwell is het grootste online boekingssysteem binnen Europa voor beauty en wellness. Hier kan je niet alleen terecht voor een massage, maar ook voor je haar, nagels & gezicht. City Massage werkt nauw en graag samen met deze organisatie. Het is een gemakkelijke en snelle manier om jouw massage bij ze te boeken. Of je deze nu vooruit wilt plannen of last minute wilt komen voor een afspraak.

City Massage

Bij City Massage doen ze er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en verder te ontwikkelen en groeien. Ze luisteren naar je wensen en jouw lijf, nemen tijd voor je en masseren met aandacht. De massagesalons zijn verzorgd en sfeervol, ook hier besteden ze veel aandacht aan. Om je zo heerlijk thuis te laten voelen en jouw ultieme rustmoment te creëren. Of je nu houdt van een stevige sportmassage of komt genieten van een ontspanningsmassage, het is allemaal mogelijk!

Ook een massage?

Ben je benieuwd geworden naar City Massage? Ze staan klaar om je te ontvangen voor een behandeling! Reserveer dan via de website of stuur een WhatsApp naar 06-18856969 voor meer info.