City Massage ontvangt titel ‘Top Rated 2019’ door Treatwell

Met trots kan het team van City Massage, verkondigen dat ze grofweg 1 jaar na de opening van de eerste salon, door Treatwell als beste zijn beoordeeld en daarmee de titel ‘Top Rated 2019’ in ontvangst mogen nemen. City Massage is gemiddeld beoordeeld met een 4,8 op 5 sterren. Met meer dan 1400 reviews is City Massage by far de meest beoordeelde massagesalon van de hele regio!

Over City Massage

In de zomer van 2018 is City Massage begonnen met de eerste salon op de Willem II Straat. Het bleek een groot succes, waarna er na een paar maanden al ruimte was voor de overname van de salon van Tilburg Massage, gevestigd in Mercure Hotel in hartje centrum.

City Massage is het bedrijf van oprichtster Tess Olijerhoek, een van de weinige vrouwelijke ondernemers onder de massagesalons in de regio. City Massage heeft zowel ‘’praktische’’ als luxe massages. Het succes van het bedrijf heeft zij te danken aan de hoogwaardige kwaliteit, bejegeningen, en vooral het toegankelijke karakter van de salons en masseuses. Daarnaast onderscheidt City Massage zich met andere salons doordat zij massages aanbieden op maat. Ze zijn zeer optioneel en passen zich aan op de specifieke wensen van de klant.

Meer informatie

Meer info vind je op de website. Ze zijn ook te volgen op Facebook, Instagram en Linkedin. Massages boeken kan via Treatwell  of WhatsApp. Hier kun je overigens ook terecht voor je vragen.