City Massage opent nieuwe vestiging in het van der Valk Hotel Tilburg!

Heerlijk ontspannen tijdens een massage met uitzicht over de Leij en de groene omgeving van Tilburg? Dat kan! Op de zevende etage van het van der Valk Hotel Tilburg zit het vierde filiaal van City Massage.

City Massage

Deze vestiging van City Massage straalt luxe, kwaliteit en warmte uit. Een plek om te ontspannen en volledig tot rust te komen. Het team van professionele masseuses en masseurs staan voor je klaar en heten je van harte welkom! City Massage heeft aandacht voor jou en kijkt en luistert naar jou en je lijf, zodat jij alles kan loslaten en zowel lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Massagevormen

Bij City Massage van der Valk kun je terecht voor diverse massagevormen. Kies bijvoorbeeld een stevige Zweedse sportmassage, die de spieren losmaakt en helpt bij klachten als schouder- of nekpijn. Of kies juist een Zweedse ontspanningsmassage of Hawaiiaanse hete olie massage -Lomi Lomi- en neem een moment voor jezelf van pure ontspanning.

De nieuwe vestiging

City Massage van der Valk heeft twee ruimtes tot zijn beschikking. Deze ruimtes zijn aan elkaar gekoppeld door middel van een open muur, waardoor ook een duo massage hier een mogelijkheid is. Zo kun je fijn komen genieten van een massage samen met je partner, moeder, vriendin, buurman, etc. Daar bovenop kun je op deze locatie gebruik maken van maar liefst drie saunacabines, een infrarood cabine, de stoomcabine, lounge ruimte en het zwembad. (Zwemkleding verplicht.) Op deze manier wordt een massage bij City Massage van der Valk, echt een dagje uit! Om vervolgens compleet ontspannen en relaxt weer naar huis te keren.

De ligging van City Massage van der Valk is ideaal, zeker als je met de auto komt. Het hotel ligt aan de A58 en A65, waardoor je makkelijk van buitenaf naar de vestiging kunt komen van City Massage. Er is een grote parkeerplaats waar je ook gratis kan parkeren.

City Massage hoopt je snel te mogen verwelkomen in de nieuwe vestiging!