City-Play geeft Tilburgse speelkleden weg aan stichtingen en verenigingen die zich inzetten voor kinderen!

Speelkleed van Tilburg

Ken jij een school, stichting, vereniging, opvang of een zorgcentra voor kinderen die wel wat steun kan gebruiken? Dan kun jij hen helpen! City-Play, het bedrijf dat het speelkleed van Tilburg heeft gemaakt, geeft een aantal speelkleden weg aan kind gerelateerde organisaties die het nodig hebben! Lees verder.

Speelkleed van Tilburg

Het speelkleed van Tilburg is, samen met lokale inwoners, op de kaart gezet door City-Play! Geen oubollig saai speelkleed, maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed! Dit kleed heeft meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Tilburg. Je blijft er naar kijken. Zie alle details van het speelkleed via deze link. Zo zie je Wespoint, de Efteling, het station, het Willem II Stadion, de watertoren, de Beekse Bergen, en nog veel meer iconische plekken en gebouwen.

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. 

City-Play wil van ieder verkocht speelkleed 1 euro weggeven in de vorm van het schenken van speelkleden aan een school, stichting, opvang, een zorgcentra voor kinderen, etc. in de stad die wel wat steun kunnen gebruiken.

Wat moet je doen?

Informeer diegene waarvan jij denkt dat die wel een speelkleed kan gebruiken. Ze kunnen contact opnemen via roy@city-play.eu. Als de organisatie een kind/zorg gerelateerde organisatie is uit de stad dan sturen wij 1 of meerdere speelkleden gratis toe.