City-Play zoekt winkeliers die hét speelkleed van Tilburg aan willen bieden

Speelkleed van Tilburg

Wellicht ken je het speelkleed van City-Play al. Het zijn speelkleden waarop kinderen al spelenderwijs hun stad leren kennen. Zo’n speelkleed is er ook van de Schôônste stad van ’t laand, oftewel Tilburg. Je kunt de speelkleden online bestellen. Ook heeft City-play de ambitie om de kleden in Tilburgse winkels te verkopen. Daarom zijn ze op zoek naar winkeliers in Tilburg die het speelkleed willen gaan verkopen. 

Op zoek naar winkels

City-Play is dus op zoek naar winkels die hét speelkleed van Tilburg willen gaan aanbieden als ze straks na de lockdown weer open mogen. De winkelier die het speelkleed aan wil gaan bieden, krijgt er zelfs een gratis showmodel bij voor in zijn of haar winkel. Op deze pagina staat hoe je in contact kunt komen met City-Play. Misschien ben jij wel de winkelier die binnenkort het speelkleed in de winkel heeft liggen. Je hebt dan het originele en officiële speelkleed van Tilburg in je winkel liggen, van hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek Tilburg

Het speelkleed is de ideale manier voor kleuters om Tilburg te ontdekken. Uren speelplezier zijn dus gegarandeerd. Op het speelkleed kan je kindje dan ook heerlijk ontspannen en heeft daar ook alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken. Je kindje leert bijvoorbeeld voor het eerst kruipen of ziet het Koning Willem II stadion op het Tilburgse speelkleed. Het is leuk, leerzaam en herkenbaar voor echte Tilburgers. Vanuit Centraal Station stap je zo de Spoorzone op, bezoek je het vreemdste dierenparkje van Nederland en neem een duik in de Oostplas. Bezoek de Kermis of ga met een jeep op safari. Het kan allemaal op het speelkleed van Tilburg.

Meer informatie

Meer informatie over de producten van City-Play vind je op de website.