Citymarketing lanceert combinatieticket voor Efteling & Beekse Bergen: met korting naar beide parken

combinatieticket efteling beekse bergen

Zin om een dagje naar de Efteling te gaan? Of wil je een keer Safaripark Beekse Bergen bezoeken? Snappen we! Beide parken zijn namelijk meer dan de moeite waard om te bezoeken. Maar waarom zou je ze niet alle twee bezoeken? Speciaal voor mensen die graag zowel de Efteling als Beekse Bergen bezoeken, lanceert Citymarketing Tilburg een combiticket. 

Combinatieticket Efteling & Beekse Bergen

Je boekt het combinatieticket online. Voor een bezoek aan zowel de Efteling als Beekse Bergen betaal je €60,-. Daarmee profiteer je van een korting van €12,- per combinatieticket. Dat is toch al snel een mooi bedrag als je van plan bent om met je gezin of vrienden beide parken te bezoeken.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het combinatieticket voor de Efteling & Beekse Bergen? Bekijk dan snel deze website. Hier kun je de combinatietickets ook direct bestellen.

Zowel de Efteling als Beekse Bergen zijn perfect bereikbaar vanaf Tilburg. Het is dan ook aan te raden om je bezoek te combineren met een weekendje of weekje in Tilburg. De combinatietickets zijn geldig tot en met 9 januari 2022. Bezoek jij binnenkort de regio Tilburg als weekendje weg of vakantie? Ga dan zeker een kijkje nemen bij De Beekse Bergen en De Efteling.