CitySauna midden in het centrum bij Mercure

Straks een dagje winkelen met als afsluiter van de dag een bezoekje aan de sauna? Vanaf december is het mogelijk midden in het centrum van Tilburg, want een nieuw concept is geboren sinds de bekendmaking van de overname van Healthcity door Basic Fit. Vanaf december zal Basic-Fit alleen de sportschool overnemen.

Waar voorheen bij Healthcity een zwembad en een sauna (85 graden sauna, 95 graden sauna, biosauna, Turkse stoomcabine en Infraroodsauna) bij de sportschool zat, zal het nu toegangelijk worden voor iedereen in Tilburg aangezien het niet aansluit op het concept van Basic-Fit.

Citysauna

Manager Niek van den Broek van Mercure Hotel kwam op het idee om de sauna niet alleen toegangelijk te houden voor de hotelgasten, maar voor iedereen. Er is sprake van een snelle switch, want vanaf december zal de sauna open gaan onder de naam “CitySauna” met een entreeprijs van €9,95 en voor een 10-rittenkaart €75,-. De sauna zal niet verbouwd worden, maar het interieur krijgt wel een opfristbeurt. Verder zullen er arrangementen aangeboden worden om een sauna bezoek te combineren met een high tea of high wine van Mercure.