Claassen Logistics kiest voor Tilburg Cadeaukaart: “Dit sluit aan bij de uiteenlopende interesses van ons personeel!”

Jaarlijks gaat er voor miljoenen euro’s de stad uit aan landelijke cadeaus. Onze missie met de Tilburg Cadeaukaart is om een lokaal alternatief te bieden zodat dit geld wordt besteed bij lokale ondernemers. Bij Claassen Logistics hebben ze ervoor gekozen om de Tilburg Cadeaukaart in het kerstpakket te stoppen. Wij spraken Bregje Claassen van Claassen Logistics over haar ervaringen met de Tilburg Cadeaukaart.

Waarom zijn jullie enthousiast over de Tilburg Cadeaukaart?

“We hebben de kaart als kerstgeschenk gegeven aan ons personeel. Elk jaar is het weer lastig om iets te vinden wat past bij de individuele voorkeuren van ons personeel. De Tilburg Cadeaukaart biedt hier een oplossing voor, omdat de kaart aansluit bij de verschillende interesses.”

Waarom vinden jullie de Tilburg Cadeaukaart een belangrijk initiatief?

“Het idee achter de Tilburg Cadeaukaart is dat het geld aan lokale ondernemers besteed wordt. Dit vinden wij een mooi initiatief. Wij vinden het namelijk ook belangrijk om lokale ondernemers te steunen. Daarnaast is het ook een mooi initiatief dat het saldo op de kaart (deels) gedoneerd kan worden aan goede doelen.”

Wat maakt de Tilburg Cadeaukaart een leuk cadeau?

“Het leuke aan de Tilburg Cadeaukaart is dat iedereen zelf kan bepalen waar het geld besteed wordt. Er is genoeg keuze waardoor het dan ook voor iedereen een leuk cadeau is.”

Welke voordelen hebben jullie ervaren van de Tilburg Cadeaukaart?

“Het bestellen en uitgeven van de kaarten ging eenvoudig. We hebben de kaarten met bijbehorende verpakking ontvangen en de kaarten waren al opgewaardeerd waardoor wij ze direct konden geven aan ons personeel. Dat maakt het ook nog makkelijk!”

Zouden jullie de cadeaukaart aan anderen aanbevelen?

“Ja, naast winkels kan de kaart ook bij verschillende horeca of activiteiten in Tilburg besteed worden. Dit maakt dat de kaart voor iedereen leuk is om cadeau te krijgen en het maakt het zoeken naar een geschikt geschenk aan personeel een stuk eenvoudiger.”

Hoe reageerden jullie medewerkers op de Tilburg Cadeaukaart?

“Degenen die ik erover heb gesproken, waren tevreden over de kaart. Ze vonden het leuk om zelf naar Tilburgse winkels of horeca te gaan om ‘m te besteden. Door de ruime keuze was er altijd iets passends!”

Meer informatie

Wil jij meer weten over de Tilburg Cadeaukaart? Kijk dan op de website! Vergeet de Tilburg Cadeaukaart ook zeker niet te volgen op Instagram.

Heb jij met je bedrijf interesse in de Tilburg Cadeaukaart voor bijvoorbeeld in het kerstpakket? Neem dan contact op met laura@tilburg.com!