Cocktails met rook, stikstof, vuur & meer: Gastrobar RIX lanceert Tastelab!

tastelab gastrobar rix

Dat Gastrobar RIX graag vernieuwend te werk gaat, wisten we al. Tijdens de horeca-lockdowns openden ze een VR-restaurant, kookten ze op grote hoogte in een reuzenrad en serveren ze graag interactieve gerechten aan tafel. Ook nu pakt RIX weer uit met een gloednieuw concept. Namelijk een theatrale cocktail experience in het Tastelab.

Wat je kunt verwachten? Veel rook, mysterieuze ingrediënten, vernieuwende creaties, alcoholische vulling en interessante brouwsels. De afgelopen jaren heeft Gastrobar RIX namelijk ontzettend veel extra kennis opgedaan van smaakcombinaties, unieke bereidingswijzen, gastronomie, mysterieuze cocktails en gerechten. Deze kennis delen ze graag met je in het nieuwe Tastelab. Je vindt het Tastelab op de eerste verdieping van de Gastrobar aan het Piusplein.

Het Tastelab is een manier om tijdens een interactieve proeverij je – al doende – te verdiepen in bovengenoemde onderwerpen. Je krijgt informatie, gaat zelf aan de slag (uiteraard onder gezellige begeleiding) en uiteraard moet er ook een hoop geproefd worden. Check vooral onderstaand filmpje voor een beter beeld bij het concept!

Proefpanel gezocht

Het Tastelab wordt de komende weken uitgerold en daarvoor zoekt Gastrobar RIX nog een proefpanel. Dit concept bestaat uit het bereiden van vier volwaardige, smaakvolle en unieke cocktails (met veel rook) die je uiteraard zelf op mag drinken. Bij iedere cocktail serveren ze een bijpassend hapje om de smaken van het eten én het drinken te versterken en prachtig samen te laten smelten. Je kunt je voor het Tastelab met een groep inschrijven, maar ook met zijn tweeën of in je zelfs eentje. Per avond is er simpelweg een maximum aantal plekken die gevuld kan worden.

Je kunt jezelf op de volgende dagen aanmelden voor het proefpanel:

  • Vrijdag 3 februari
  • Zaterdag 4 februari
  • Vrijdag 10 februari
  • Zaterdag 11 februari

De avond start om 19:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Je kunt je plekje reserveren in de webshop van Gastrobar RIX.

Meer informatie

Wil je meer weten over Gastrobar RIX? Check dan vooral de website. 

Vergeet ook niet om Gastrobar RIX te volgen op Facebook en Instagram om helemaal op de hoogte te blijven.