Coffee3: ‘Passie en service van huis uit’

Coffee3

´De kennis van koffie gaat verder dan het vullen van een kopje´: een zinsnede waaraan geen ontkomen is bij binnenkomst van Coffee3 in Udenhout. Over familiebedrijf gesproken… Directeur Marc Bozon heeft de passie voor de zaak en de producten duidelijk ingegeven gekregen door zijn onlangs overleden vader Huug.

Tekst: Netwerk Brabant

Zowel de merken als het servicemodel, noemt Marc Bozon als onderscheidende factoren van Coffee3. Zijn vader was een pionier en startte in 1976 met het vermarkten van de koffieproducten van Fountain. Als dealer bestreek hij een stukje Nederland. Al ver daarvoor was Huug Bozon meer dan actief als het ging over verkoop en service. Samen met zijn broer Bol en zijn vader Max had hij een tabaksgroothandel in Tilburg.

Fountain Expres

Met Fountain Expres werd in 25 jaar de basis gelegd voor wat nu Coffee3 is. In 1988 liet Marc´s vader het pand bouwen aan de Energieweg van waaruit nu zo´n twintig mensen dagelijks zorgdragen voor een goede kop koffie, een mooi kopje thee en/of een lekkere mok soep.

Persoonlijke aanpak, empathie en servicegerichtheid

In 2001 nam Marc Bozon het bedrijf over. “We hebben geruime tijd in het bedrijf samen opgetrokken. Natuurlijk stonden we weleens als kemphanen tegenover elkaar. Maar we finishten steeds in goede harmonie. Centraal stonden telkens de zaak, de medewerkers en de klanten.” Hij geeft aan dat de geest van vader nog steeds rondwaart in de zaak. “Zijn persoonlijke aanpak, zijn empathie voor de medewerker en klant en zijn servicegerichtheid dragen we met ons mee en vooral uit.”

Coffee3 staat garant voor een goed product. Het vertegenwoordigt zes vooraanstaande merken en heeft kleine, middelgrote en grote bedrijven als klant. “Als onze kinderen (18, 16, 14, red.) later instappen, prima. Nu voorbestemmen is een beklemmende gedachte. Ze moeten zelf hun weg uitstippelen en waar die eindigt? Een vierde generatie? Het kan!”