Commanderie Events lanceert nieuw concept ‘Worldtour Festival’

Vandaag lanceert Commanderie Events een nieuw concept: Worldtour Festival. Commanderie heeft dit concept ontwikkeld omdat het bedanken van medewerkers en het vieren van je behaalde successen steeds belangrijker wordt. Het event kan medewerkers inspireren en motiveren om opnieuw mooie resultaten te behalen, daarnaast zal de aftermovie bijdragen aan het aantrekken van nieuwe medewerkers. Lees snel verder.

Events op elke locatie

Als full service evenementenbureau organiseren ze bij de Commanderie zowel zakelijke als particuliere events. Thuis, bij de Commanderie en op locatie. Met dagverse streekproducten uit ons eigen Brabant dragen ze zorg voor de beste kwaliteit. Het uitgebreide assortiment aan materialen, meubilair en het vaste team aan event professionals stelt ze in staat om als totaalleverancier alle zorg en al het werk uit handen te nemen. De verwachtingen van gasten overtreffen is bij Commanderie Events geen streven maar een garantie!

Worldtour Festival

Met dit concept laat Commanderie zien waar ze goed in zijn; het organiseren van totaal events op maat. Ze zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van het concept, draaiboek en de communicatie tot de volledige productie met aankleding, personeel en de culinaire invulling. Tijdens dit personeelsfeest ontmoet je je collega’s en ga je samen verschillende sferen van landen beleven. “Het zal een echte beleving zijn, een avond om nooit te vergeten” aldus eigenaresse Noor. Je bezoekt de mooiste plekken op aarde, zoals Honolulu, Japan, Mexico of een bestemming die nog beter aan sluit bij de doelgroep. Er zal voldoende entertainment aanwezig zijn en je wordt de hele avond begeleid door onze steward en stewardessen. Een beter personeelsfeest kun je je niet wensen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Totaalorganisatie op maat

Elk bedrijf is verschillend, heeft verschillende uitgangspunten en wensen. Vandaar dat de Commanderie de verschillende “bestemmingen” met bijbehorend entertainment, culinaire invulling en decor afstemmen, zodat het perfect aansluit bij het bedrijf en zijn medewerkers. Het personeelsfeest kan georganiseerd worden bij Commanderie, bij jouw bedrijf of een andere locatie. Commanderie Events neemt alle zorgen uit handen en organiseert het event geheel naar jouw wensen.

Meer informatie

Wil je mee informatie over Worldtour Festival? Kijk dan even op deze website. Ben jij benieuwd wat Worldtour Festival voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem hier vrijblijvend contact op voor een sfeerimpressie op maat.