Communicatie, horeca, techniek en meer: dit zijn de leukste vacatures in regio Tilburg

leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan in de regio Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben namelijk weer een hoop vacatures van werkgevers in de regio in onze online vacaturebank geplaatst. In dit artikel lichten we er daar een aantal van uit. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort wel een nieuwe baan!

Werken bij MExT!

MExT! is dé leverancier van praktische EHBO-diensten en -producten voor meer dan 350.000 bedrijven en instellingen in de Benelux en Duitsland. Sinds het ontstaan in 1994 profileert MExT Netherlands zich als één van de meest innovatieve bedrijven op de markt. En ze zijn op zoek naar een medewerk(st)er om het contactcenter team te versterken! Als medewerk(st)er van het contactcenter team ben je de eerste gesprekspartner voor nieuwe klanten. Je creëert een vertrouwensrelatie en straalt het MExT imago uit. Je werkt nauw samen met je vertegenwoordigers om een succesvolle verkoop in hun regio te realiseren en je beheert hun agenda. Klinkt deze verantwoordelijke job in een internationaal bedrijf als iets voor jou?

Werken bij Van Geloven

Van Geloven in Tilburg is dé grootste krokettenfabriek ter wereld. Er werken zo’n 250 medewerkers. Van Geloven is in de jaren ’60 van de vorige eeuw begonnen als familiebedrijf. Nog altijd zijn de waarden hiervan zichtbaar. Van Geloven kent een laagdrempelige cultuur, waarin de medewerkers centraal staan. Daarnaast heeft Van Geloven een actieve personeelsvereniging. Sna(c)k jij naar een nieuwe uitdaging? Van Geloven heeft verschillende toffe vacatures open staan. Wij lichten twee van deze vacatures voor je uit.

Van Geloven zoekt operator 5-ploegen

Op zoek naar een baan als (aankomend) operator in 5-ploegen? Bij Van Geloven krijg je een rechtstreeks dienstverband zonder tussenkomst van uitzendbureau en mét opleiding. Van Geloven biedt een afwisselende baan voor langere termijn bij de lekkerste fabriek van Tilburg. Je gaat samen met je collega’s overheerlijke snacks maken! Als operator houdt je overzicht aan de productielijn en ben je verantwoordelijk voor het op de juiste manier produceren van de snacks. Je gaat onder andere productielijnen instellen, bedienen en ombouwen en andere collega’s aan de productielijn instrueren en begeleiden. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel de vacature.

Van Geloven zoekt monteur 5-ploegen

Om heel Nederland te kunnen voorzien van snacks moeten de productielijnen van Van Geloven zonder problemen kunnen draaien. Daarom zijn ze op zoek naar een monteur (5-ploegen). Als storings- en onderhoudsmonteur voel jij je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Daar krijg jij energie van! Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat de machines optimaal draaien en voer je preventief onderhoud uit. Je verricht storingen op E en W gebied binnen de productie, maar gaat ook machine modules repareren en onderhouden in de werkplaats. Tevens denk je mee in verbeteringen van het machinepark of productieprocessen.

Werken bij Servicebureau Kinderopvang

Werken bij de kinderopvang is volgens Servicebureau Kinderopvang het allerleukste wat er is. Want zij mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen! Ze zorgen ervoor dat jouw (maatschappelijke) hart sneller gaat kloppen. Ze zijn onderdeel van Stichting Kinderopvanggroep en ondersteunen meer dan 80 kinderopvanglocaties in Tilburg en regio Zuid-Oost Brabant. Er staan vacatures voor verschillende functies open.

Werken bij ’t Elfde Gebod

’t Elfde Gebod is een gezellig eetcafé aan de Tilburgse Paleisring. Je kunt er terecht voor een kop koffie, gezellige borrel, lunch of diner. Van jong tot oud voelt iedereen zich bij binnenkomst meteen op zijn/haar gemak. Het gehele eetcafé hangt vol met kruisbeelden en andere kerkelijke aardigheden. In de loop der jaren verzameld en “verworven” via de vele gasten. Toch heeft ’t Elfde gebod een zeer moderne bedrijfsvoering. Lijkt het jou leuk om bij één van de oudste eetcafés van Tilburg te werken? Je kunt bij ’t Elfde Gebod aan de slag als zelfstandig werkend kok, medewerk(st)er bediening of medewerk(st)er spoelkeuken.

Meer leuke vacatures

We hebben nog veel meer toffe vacatures in onze vacaturebank staan. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

Nog meer vacatures in Tilburg

Staat dé functie voor jou er niet tussen? Kijk dan ook eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden