Complete avond uit voor dertigers in de Dudok

Op zaterdag 10 mei vindt in Dudok de eerste editie van Thirty Dancing Tilburg plaats. Het feest voor dertigers uit Tilburg en omgeving die weer eens willen uitgaan als vroeger. Leeftijdsgenoten, een vroege aanvang, herkenbare muziek van toen en nu, happen en feestelijke extra’s maken het landelijk succesvolle Thirty Dancing tot een complete avond uit.

Op de eerste editie bleek dat ook de dertigers in de regio Tilburg een mogelijkheid om te dansen niet onbenut laten. Uit horecaonderzoeken blijkt dat het huidige dansaanbod niet aansluit op hun levensfase. “Behalve op festivals en bruiloften zijn er voor dertigers nou eenmaal weinig gelegenheden om eens lekker te dansen.” aldus één van de enthousiaste bezoekers van de vorige editie. Late aanvang, te jong publiek en verkeerde muziek zijn bij de dertigers de meest gehoorde klachten.

Dit betekent echter niet dat Thirty Dancing alleen maar oude hits draait. “Natuurlijk draaien we muziek van toen. Maar dat niet alleen. Het wordt vermengd met hedendaagse muziek. De dertigers van nu luisteren ook radio, kijken tv. De tijd staat niet stil voor ze. We willen gewoon een goed feest neerzetten voor een doelgroep die een carrière en vaak ook kinderen heeft, en daardoor beter met de schaarse tijd om moet gaan.” aldus de bedenkers van het dertigersfeest dat ze inmiddels in een groot aantal steden met succes organiseren.

Thirty Dancing opent de deuren van Dudok om 21:00 en sluit deze rond 02:00. De minimale leeftijdsgrens is 27 jaar. Op de consumpties na is alles bij de entreeprijs van €17,00 inbegrepen, zoals een welkomstdrank, hapjes, gadgets, polaroidfoto’s en andere extra’s die de avond compleet maken. Ook voor de garderobe en toiletten hoef je niet te betalen. Volgens de organisatie van Thirty Dancing is er niks vervelender dan met extra kosten geconfronteerd te worden terwijl je al entree betaald hebt.

Kaarten voor de editie van 10 mei zijn alleen in de voorverkoop te bestellen via de website www.thirtydancing.nl en binnenkort aan de bar bij Dudok.