Concept Hawaiian Poké Bowl waait over uit België en opent een nieuwe vestiging aan het Pieter Vreedeplein

hawaiian poke bowl

Liefhebbers van healthy food en poké bowls hebben er binnenkort weer een nieuw adresje bij. Hawaiian Poké Bowl opent namelijk een nieuwe vestiging aan het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Lees snel verder. 

Het concept komt overwaaien uit België. Bij onze zuiderburen zijn namelijk al tientallen vestigingen in diverse steden geopend. Nu is Hawaiian Poké Bowl ook hard bezig om ons land te veroveren. De nieuwe vestiging in Tilburg opent op de plek waar voorheen Dunkin’ Donuts en Baskin-Robbins was gevestigd. Geen stress voor de liefhebbers van deze zaken: voor de donuts en een goede bak koffie kun je nog steeds aan het Pieter Vreedeplein terecht. Ze zijn namelijk onlangs verhuisd naar een plekje iets verderop het plein.

Bij Hawaiian Poké Bowl kun je zowel ter plekke eten als je maaltijd afhalen.

Gezonde maaltijden

Bij Hawaiian Poké Bowl kun je terecht voor heerlijke bowls met super verse ingrediënten en homemade dressings en toppings. Dat werkt als volgt. Je kiest uit of je een medium of large bowl wilt en kiest vervolgens de basis van jouw bowl aan. Dat kan bijvoorbeeld bruine rijst, quinoa, salade of nachos zijn. Vervolgens kies je 5 verschillende zogenoemde ‘mix-ins’. Denk aan zoete aardappel, mango, edamame, baby spinazie of tomaatjes.

In een lekkere bowl hoort natuurlijk ook proteïne. Ook daarin heb je keuze uit diverse ingrediënten. Van spicy tuna tot zalm en van highland steak tot Japanse tofu en veel meer. Vervolgens maak je jouw bowl compleet met een huisgemaakte dressing en drie toppings.

Over Hawaiian Poké Bowl

Het concept van Hawaiian Poké Bowl is in 2018 ontstaan. Het geheim: ze doen alles zelf. Zo is elk stukje groente, vlees of vis in je pokë bowl zelf geselecteerd, verwerkt en naar het restaurant gebracht. Iedere bowl die wordt besteld, maakt het team a la minute voor je klaar. Dit houdt de gerechten vers, optimaal gezond en scherp geprijsd.

Meer informatie

Wil je meer weten over Hawaiian Poké Bowl? Check dan vooral de website. Of check de Facebookpagina en Instagram voor actuele updates en foto’s waar je misschien al van gaat watertanden.