Conceptstore TIEN groeit uit haar jasje en verhuist naar de Heuvelstraat

TIEN

Conceptstore TIEN is sinds de opening in 2015 één van de parels in het Tilburgse Dwaalgebied. De winkel in de Nieuwlandstraat, waar je tevens een lekker kopje koffie met een stuk taart kunt eten, is inmiddels een publiekstrekker in de binnenstad geworden. Dit zorgt ervoor dat het winkeltje van Jantien Streng uit haar jasje is gegroeid en daarom gaan ze verhuizen. 

Fotobijdrage: Nina Thiel (Personal Painting)

Bij TIEN kun je terecht voor fashion, sieraden, (woon) accessoires en de leukste cadeautjes voor vrouwen.

‘Tijd voor nieuwe uitdagingen’, schrijft het officiële Instagram kanaal afgelopen week. En daarom opent TIEN nog deze zomer een nieuwe en grotere winkel in de Tilburgse Heuvelstraat: het droompand van de winkel. Het exacte pand is Heuvelstraat nummer 104 waar voorheen Callstars was gevestigd. Callstars heeft overigens twee deuren verder nog steeds een zaak in de binnenstad.

Openingsdatum nog niet bekend

De winkel gaat nog mooier worden en zorgt dat klanten nog beter worden bediend en geïnspireerd. De exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar Jantien vertelt ons dat de opening geweldig gaat worden en dat ze niet kunnen wachten om TIEN 2.0 neer te zetten.

Voor de exacte openingsdatum kunnen nieuwsgierige aagjes het Instagram kanaal van TIEN in de gaten houden. Hier kun je ook alle ontwikkelingen rondom de verhuizing op de voet volgen.

Nog eventjes in de Nieuwlandstraat

Totdat de nieuwe winkel in de Heuvelstraat opent, kun je nog gewoon terecht bij TIEN in de Nieuwlandstraat. Check hieronder de openingstijden:

  • Maandag: 13:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 18:00 uur
  • Zondag: 12:00 – 17:00 uur