Conceptstore TIEN nieuwste Rabo Starter van het Kwartaal

De Tilburgse Nieuwlandstraat is sinds vorige week een prachtige, nieuwe winkel rijker. Met de opening van TIEN komt een droom uit voor eigenaresse Jantien Streng. Ze laat haar passie voor horeca, styling en mode samenkomen in haar winkel TIEN. Deze passie spatte er vanaf tijdens de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing op 8 september in het Rabo Ontmoetingscentrum aan de Spoorlaan. Jantien won deze inmiddels felbegeerde startersprijs  die voor de 7e keer werd uitgereikt.

TIEN is een winkel waar Fashion, Food & Furniture te koop is. Shoppen en tegelijkertijd genieten van een heerlijke sandwich of een verse sap. ‘Met TIEN wil ik Tilburg een stukje identiteit geven. Mensen inspireren. Laten zien dat het zeker de moeite is om naar de binnenstad te komen voor een dagje shoppen. Bij TIEN kan je terecht voor nieuwe merken, vintage kleding, meubels en accessoires. En ik speel in op de behoefte naar vakmanschap’, vertelt Jantien enthousiast. jantienSTarters

De uitstraling van de winkel is stoer, warm en cosy. Naast grotere, bekendere merken, verkoopt Jantien vooral lokale merken van kleine ondernemers. Zij kunnen hun spullen etaleren in een verzorgde setting en tegelijkertijd biedt TIEN op deze manier unieke producten aan. Jantien vult aan: ‘Ik kan hierdoor werken met producten waar een verhaal achter zit. Geen bulkaantallen, maar een steeds wisselende collectie’. Alvast een kijkje nemen in de letterlijke keuken van TIEN kan via facebook.com/TIENTilburg of instagram.com/tien_tilburg. ‘Maar de mooiste beleving is door zelf te komen kijken in mijn winkel in de Nieuwlandstraat!’, lacht Jantien. De twee andere genomineerde starters waren Edwin en Jolanda de Leeuw van 013straatjes.nl en Valentijn Prince van Burger Business. 013straatjes is een vernieuwend en inspirerend online platform over unieke plekjes die Tilburg te bieden heeft. En Burger Business zet de Tilburgse thuisbezorgd markt op scherp met zijn heerlijke burger menu’s.

Starters een extra zetje geven

Vier keer per jaar organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en we helpen de starter met het vergroten van zijn of haar netwerk.