Consument kiest voor betrouwbaarheid en kracht

Realisme loont, dat is de boodschap van de Rabobank aan particulieren en bedrijven. Een realistisch financieel advies gaat uit van de persoonlijke situatie en het doel van de klant. Zo’n advies levert op termijn meer op dan het najagen van buitenkansjes. Beide benen op de grond, daar kom je verder mee. De praktijk heeft dat de afgelopen tijd wel bewezen.

Consumenten willen een advies dat past bij hun situatie en hun plannen. Ze hebben belang bij een sterke bank die met beide benen op de grond staat.

Consumenten en ondernemers zijn sinds de kredietcrisis anders tegen de financiële wereld aan gaan kijken. De recessie, een terugtrekkende overheid en het verminderde vertrouwen in de financiële sector, het speelt allemaal een rol.

De Rabobank voelt zich, als marktleider op het gebied van sparen, sterk verantwoordelijk voor een gezonde economische ontwikkeling. Zij gaat immers voor het lange termijn belang van de klanten. De Rabobank is de enige particuliere bank ter wereld met een AAA credit rating (kredietwaardigheidswaardering). Deze solide beoordeling heeft zij verdiend door verantwoordelijk en betrouwbaar zaken te doen.

De Rabobank verwacht dat de spaarlust nog verder zal toenemen, zelfs bij een lagere rente. De onzekerheid in de markt houdt voorlopig immers nog aan. Dus stijgt de behoefte om te sparen, vooral voor specifieke doeleinden zoals de oudedagsvoorziening.

Wilt u ook een realistisch spaaradvies? Maak dan een afspraak met een financieel adviseur op telefoonnummer (013) 537 94 00. Klik hier voor meer informatie over sparen bij de Rabobank.