ContourdeTwern wint vierde prijs NLmatcht

NLmatcht

ContourdeTwern heeft de vierde prijs van NLmatcht in ontvangst mogen nemen. Dit is een prijs voor de mooiste matches die worden gemaakt tijdens de Beursvloer.

De match

ContourdeTwern heeft tijdens de Beursvloer Tilburg de mooiste match ingezonden voor de NLmatcht awards. 70 bedrijven, gemeente Tilburg en bewoners zullen de beroemde Tilburgse benkskes schoonmaken en onderhouden, in ruil voor een lezing van cabaretier Karin Bruers en een feestavond speciaal voor alle betrokken bewoners. In november werd deze match verkozen tot een van de zeven genomineerden.

Hannie de Kort: “Wij zijn uiteindelijk vierde geworden. Het was een close call. NLmatcht was dit jaar een nieuw evenement. We wilden met alle NIBO leden één match event op de kaart zetten”.

Tilburgse benkskes

Alle benskes zijn toe aan een opknapbeurt (schoonmaken en kleine reparaties). Op 10 maart 2017 (de 1e dag van NLdoet) is het de bedoeling dat de 70 bedrijven hiermee aan de slag gaan. Ook de lokale bewoners en gemeente Tilburg worden hierbij betrokken. De gemeente levert de schoonmaakartikelen en de bewoners in de directe nabijheid van een specifiek ‘benske’ wordt gevraagd of zij deze gedurende één jaar bij willen houden.

Vind jij het leuk om mee te helpen de benkskes op 10 maart 2017 schoon te maken? Dat kan! Je kunt je aanmelden door te bellen naar 013 549 86 42, of door een mailtje te sturen naar Albert Rusch (albertrusch@contourdetwern.nl) of Hannie de Kort (hanniedekort@contourdetwern.nl).