Contractverlenging voor coach Heren 1 hockeyclub Were Di

Met de trainer van het eerste herenhockeyteam van Were Di Tilburg, Steven Hendrickx,  is het contract verlengd voor een periode van een jaar. De officiële ondertekening vond plaats tijdens het jaarlijkse sponsorfeest Super Sunday op 6 april j.l.

Steven Hendrickx: “De afgelopen periode hebben we als team een mooie groei doorgemaakt. We hebben vooral gewerkt aan teambuilding, want alleen een (h)echt team kan de beste resultaten boeken. Ik ben blij dat ik hieraan een vervolg mag geven.”

Super Sunday
Op zondag 6 april vond de jaarlijkse Super Sunday plaats in het paviljoen aan de IJsclubweg. Tijdens dit event worden de sponsors van Were Di bedankt voor hun betrokkenheid en bijdragen. Aangezien Were Di in 2015 start met de bouw van een nieuw clubhuis, was dit waarschijnlijk het laatste grote sponsorfeest in het huidige paviljoen. De huidige voorzieningen en kleedlokalen voldoen namelijk niet meer aan de eisen van deze tijd. Bovendien is de accommodatie door de groei van het ledental bij Were Di niet meer toereikend. De gemeente Tilburg trok in 2013 1,2 miljoen uit voor een nieuw paviljoen voor sportvereniging Were Di Tilburg.