Coop opent eerste winkel in Tilburg aan Wilhelminapark

Coop

Op dinsdag 28 augustus opent Coop haar eerste supermarkt in Tilburg. De nieuwe winkel komt aan het Wilhelminapark 48, waar tot voor kort een Aldi gevestigd was. Coop Tilburg wordt fris en modern.

Supermarktmanager Stefan van Ooijen: “Coop Tilburg wordt een  complete supermarkt met een uitgebreid assortiment, diverse services en ruime openingstijden.”

Coop aan het Wilhelminapark

Het winkelpand aan het Wilhelminapark wordt de komende weken voorzien van de frisse en moderne Coop-stijl. “Omwonenden kunnen straks bij ons terecht voor alle dagelijkse boodschappen,” vertelt Stefan van Ooijen. “De winkel krijgt een overzichtelijke indeling. Het assortiment is ruim, waarbij de nadruk ligt op de versafdelingen. Hier kunnen klanten bijvoorbeeld terecht voor losse uien, knoflook en eieren, kunnen ze zelf tomaatjes scheppen en verse jus d’orange tappen.”

Ruime openingstijden en optimale service

De supermarkt is straks van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00 uur geopend en op zondag van 12:00 tot 18:00 uur. Met een ruime en gratis parkeerplaats, een slijterij, een servicebalie met PostNL-pakketpunt en een verkooppunt van de Nederlandse loterijen, is de winkel bovendien van alle gemakken voorzien. Naast de reguliere kassa’s kunnen klanten ook middels gebruiksvriendelijke zelf-scankassa’s zelf eenvoudig en snel hun kleine boodschappen afrekenen.

Feestelijke opening

Op dinsdag 28 augustus om 18:00 uur opent de supermarkt haar deuren. Stefan van Ooijen: ”Het wordt een mooie winkel, waarmee we Coop op de kaart zetten in Tilburg. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om de supermarkt te komen bekijken en de opening met ons te vieren. Wij zorgen voor een hapje en een drankje, leuke activiteiten en de eerste 250 klanten ontvangen bij besteding van €15,- of meer bovendien een gratis appeltaartje.”