Nieuws

corona sneltest straat tilburg
Let op! Dit artikel is al 297 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Corona sneltest nu ook op locatie: in een keer een groep (collega’s) laten testen!

Eerder schreven wij al over de Corona Snelteststraat aan de Ringbaan Noord in Tilburg. Een ideale manier om niet lang te hoeven wachten op de uitslag of je corona hebt op dat moment. Nu is er een uitbreiding op de teststraten: namelijk testen op locatie. Zo kun je bijvoorbeeld als bedrijf in één keer een grotere groep collega’s laten testen en weet je binnen no time of er mogelijk werknemers in quarantaine moeten!

Testen in een bus

Corona Snelteststraat Noord-Brabant heeft een speciale bus ingericht waarmee zij met het medisch personeel jouw kant op komen. Zo kunnen ze vanuit de bus zelf testen, maar als bedrijf zijnde kunnen de testen ook uitgevoerd worden vanuit een lege kantine of bijvoorbeeld vergaderruimte. Testen kan vanaf 5 personen. Ideaal, want zo weet je al binnen een uur of er een uitbraak is binnen een groep collega’s. Een afspraak op locatie maak je door een bericht te sturen of te bellen naar +31 85 303 5211.

Ook voor particulieren

Wil je nu binnen het kleine gezelschap waarmee je samen komt, toch zeker weten of je corona-vrij bent? Ook hiervoor maak je een afspraak via de website.

Meer info over de Corona Snelteststraat

De Corona Snelteststraat Noord-Brabant is in samenwerking met Benelux Medical opgezet. Ze maken gebruik van tests die door het RIVM als goed zijn bevonden en ook door het Erasmus MC worden erkend. Ook goed om te weten: bij de Corona Teststraten kun je niet alleen terecht voor een test om te checken of je corona hebt, maar ook voor een antistoffentest om te weten te komen of je eerder corona hebt gehad en antistoffen in je lijf hebt. Beide tests worden uiteraard afgenomen door zorg professionals met een BIG-registratie. Denk aan verpleegkundigen, artsen en ARBO-artsen.