Coronaproof blijven shoppen: vanaf 1 november gratis bezorgservice voor winkeliers binnenstad

gratis bezorgservice binnenstad

Hoewel de winkels in de binnenstad vooralsnog geopend zijn, is de norm nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis. En dus is het niet de bedoeling om grote publieksstromen te ontvangen in de binnenstad. Om ervoor te zorgen dat winkeliers in het centrum toch hun omzet kunnen blijven maken, start Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg per 1 november een pilot voor een gezamenlijke (en gratis) bezorgservice voor winkeliers in de binnenstad.

In eerste instantie is het voor ongeveer 25 winkels mogelijk om zich op bij bezorgservice aan te sluiten. Later wordt dit mogelijk uitgebreid naar meer winkels. Tilburgers kunnen de producten van de aangesloten winkels bestellen en die worden nog dezelfde dag gratis door de fietskoeriers van Tour de Ville bij je thuis bezorgd.

Binnenstad bezorgt bij je thuis

Het is nu dé tijd om lokale bedrijven te ondersteunen. Gelukkig ontstaan er al heel veel prachtige initiatieven en daar willen ook de samenwerkende organisaties (waaronder Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg) in de binnenstad aan bijdragen. Dit doen ze dus middels een bezorgservice.

De pilot van deze bezorgservice start per 1 november en duurt tot en met 31 december. Zo kun je veilig vanuit je thuisomgeving blijven shoppen bij winkels met een vestiging in Tilburg. De service is gedurende deze periode kosteloos voor de ondernemer en voor de consument. Het streven is om het aantal deelnemende zaken na de pilotperiode uit te breiden en een vaste en complete bezorgservice van de binnenstad aan te kunnen bieden aan de consument.

Want hoewel je bij een hoop winkeliers in de binnenstad al online kunt shoppen, zijn er ook kleine winkeltjes die geen online winkelmogelijkheid hebben. Ook zij kunnen met deze bezorgservice gefaciliteerd worden.

Same day delivery in Tilburg

Voor het thuisbezorgen is een samenwerking gestart met de duurzame koerier- en postdiensten van Tour de Ville. Binnen het bezorggebied van de stad, inclusief Reeshof, geldt een same day delivery. Het bestellen zelf verloopt via de eigen voorwaarden van de winkel: via de website, telefonisch, WhatsApp, Facebook of een andere bestelmogelijkheid. Via deze website wordt het complete aanbod van deelnemende zaken inclusief bestelmogelijkheid gecommuniceerd.

Cadeautjes voor de feestdagen inslaan

Sint- en kerstcadeautjes op tijd in huis halen zonder daarvoor de deur uit te hoeven of met gezondheidsklachten toch een aankoop willen doen en de lokale ondernemer steunen? Het beste van de binnenstad wordt gratis thuisbezorgd. Fijn voor de consument, de winkeliers én de binnenstad.

Ben jij een ondernemer en wil jij je aansluiten bij de bezorgservice? Stuur dan een mailtje naar info@ondernemersfonds.nu voor meer informatie.