Coronaproof expositie in de buitenlucht: Stichting Ateliers Tilburg etaleert kunst in etalages nieuwe stadskantoor

Coronaproof expositie

Achter de ramen van het nieuwe stadskantoor van de gemeente Tilburg prijken sinds vandaag bijna veertig werken van huurders van Stichting Ateliers Tilburg. Het pand is klaar en wacht op een nieuwe huurder, maar tot die tijd tonen Tilburgse makers uit alle disciplines hun werk. Dit is een mooie manier om kunst toegankelijk te maken in een tijd waarin een bezoekje aan een museum even niet kan. Kom het werk dus veilig in de buitenlucht bewonderen.

Gratis expositie

Stichting Ateliers Tilburg wil naast de verhuur van 200 atelier- en oefenruimtes graag een platform bieden. De expositie bij het stadskantoor is hier een mooi voorbeeld van. Je vindt er werk van: Linda van Os, Simone Michielsen, Wim Mengels, Saskia Meijer, Astrid Abels, Ron van de Ven, Ton Naron, Honoré Didden, Romee van Oers, Gerdien Wolthaus Paauw, David Engel, Wout van de Wouw, Corrie Sup en Henk Westerhof, Ingrid Wens, Charlotte Godfriedt, Jordi Schoffelen, Marianne van Hest, Petra Jacobs, Larissa Schepers, Lia Kuijpers, Inge Janssens, De Zwermers, Dirk Schonkeren, Jan Couwenberg, Carola Popma, Yda Sinay, Roel Sloot, Rozemarijn Oudejans, Marianne de Jong, Bjorn Staps, Marieke Vromans, Paul Cleuren, Niels Mud en Sabrina van Bemmelen.

Sommige werken zijn te koop. Je vindt de makers op de gloednieuwe website die vanaf morgen online is. Deze expositie is mogelijk gemaakt met hulp van gemeente Tilburg, Naber Makelaars en Ruitentroef. De posters zijn belangeloos gedrukt door Groels/Print/Media/People.

Meer informatie

Wil je meer weten over de expositie? Check dan even de website.