Nieuws

Coronaproof Halloween
Let op! Dit artikel is al 457 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Coronaproof Halloween vieren in Tilburg dit weekend: horror carwash, wandeltocht en meer

Dit weekend is het weer tijd voor de engste dag van het jaar: Halloween. Een feestdag die de afgelopen jaren ook in Nederland steeds populairder is geworden. Door de maatregelen rondom corona zal deze ‘spooky holiday’ er anders uitzien dan andere jaren. Namelijk geen feestjes in de stad, spookhuizen of horrorfilmavonden bij Pathé.

Gelukkig zijn er nog wel wat manieren waarop er coronaproof Halloween gevierd kan worden in Tilburg dit weekend. Wij zetten de opties voor je op een rij!

Halloweentocht013

De initiatiefnemers van Berenjacht in Tilburg – wat tijdens de eerste coronagolf razend populair was onder kinderen – komen nu met de Halloweentocht013. Kinderen en ouders kunnen aanstaande zaterdag, aan de hand van een plattegrond, op zoek gaan naar spooky ramen en enge etalages in hun wijk. Een leuke activiteit in de buitenlucht!

Horror carwash

Ja je leest het goed! Je kunt dit weekend van de autowasstraat een leuk uitje maken. Je kunt vanaf 18.00 uur bij Shell Dalem Zuid terecht voor de horror carwash. Je betaalt deze avond €8,50 in plaats van €13,50 voor het beste wasprogramma. Dit is inclusief warme chocomel en snoep voor de kids! Ook maak je – mits je verkleed komt – kans op leuke prijzen.

Halloween bij de Oliemeulen

Tot en met 31 oktober staat Dierenpark de Oliemeulen in het teken van Halloween. Met dit jaar als thema: piraten. Kinderen kunnen de route van de schatkaart volgen, opdrachten maken en vragen beantwoorden, om zo de code van de schat te kraken. Let goed op: het is wel verplicht om van te voren te reserveren bij de Oliemeulen.

Gruwelijk lekkere pannenkoeken

Het Pannenkoekenparadijs in de Reeshof komt dit weekend met een leuke actie. Je kunt namelijk – naast de piraten- en prinsessenpannenkoeken – ook spookpannenkoeken afhalen. En dat voor maar €5,-! Ook maak je via Facebook kans op gratis pannenkoeken voor het hele gezin.

Gespot: mini spookhuis van Justus

Geen activiteit voor dit weekend, maar wel een super leuk nieuwtje! Weken geleden is de 12-jarige Justus er al mee begonnen: het ombouwen van zijn schuur tot mini spookhuis. En dat ziet er geweldig uit! Hij heeft speciaal voor zijn ‘haunted mansion’ een Instagrampagina aangemaakt, waarop hij verschillende onderdelen laat zien. Wil je meer weten over het spookhuis of hoe Justus het allemaal gemaakt heeft? Dan kun je via Instagram contact opnemen.

Heb jij nog tips?

Laat het ons dan weten in de reacties op social media. Of stuur een mailtje naar info@tilburg.com. Laten we er een spooky (en coronaproof) weekend van maken!