Coronaproof oliebollen kopen: Abio’s oliebollen drive-thru opent in de Reeshof

oliebollen drive-thru

Goed nieuws voor inwoners van Tilburg en zeker de bewoners van de Reeshof. Eind van dit jaar opent er een tijdelijke oliebollen drive-thru in de grootste wijk van de stad. Café/sporthal Dongewijk is de locatie waar Abio’s olliebollen drive-thru opent. Je kunt er drie dagen lang terecht voor oliebollen, gevulde oliebollen, appelbeignets en kwarkini’s.

Maar hoe werkt dat precies? Nou heel simpel. Je komt naar de oliebollen drive-thru, bestelt vanuit de auto, rekent af en wacht lekker warm en knus op je oliebollen en rijdt weer naar huis om van je oliebollen te genieten.

Naast oliebollen, gevulde oliebollen en appelbeignets, verkopen ze bij Abio’s oliebollen drive-thru ook kwarkini’s. Dit zijn kleine oliebollen die worden gemaakt op basis van kwark. Een stuk gezonder dan gewone oliebollen en leuk voor de kinderen. Extra fijn: als je staat te wachten op je bestelling kun je gratis een kwarkini proeven.

Openingstijden en acties

Natuurlijk hebben ze bij de oliebollen drive-thru ook een fijne kortingsactie. Zo kun je voor €17,50 een gezinspakket bestellen. Dit bestaat uit 10 oliebollen, 4 appelbeignets en 10 kwarkini’s.

Benieuwd naar de openingstijden van de drive-thru? Check ze hieronder!

  • Dinsdag 29 december: 10:00 – 18:00 uur
  • Woensdag 30 december: 10:00 – 18:00 uur
  • Donderdag 31 december: 07:00 – 18:00 uur

Je vindt de oliebollen drive-thru aan de Dongewijkdreef 40 in Tilburg bij Sporthal-Café Dongewijk.