Creatief tijdens coronacrisis: herenmodezaak STUEN organiseert online veiling met vrijmibo

Dat de coronacrisis creatief maakt, merken de mannen van herenmodezaak STUEN als geen ander. Ze spelen snel in op de actualiteit, hebben persoonlijk contact met klanten en blijven creatief nadenken om toch geld te verdienen bij afwezigheid van winkelend publiek. Zo ook nu weer: aanstaande vrijdag organiseren ze namelijk een online veiling en vrijdagmiddagborrel

Het concept werkt als volgt: aanstaande vrijdag 24 april gaat STUEN van 17:00 – 20:00 uur live op Facebook. Om de twintig minuten komt er een product in beeld waarop je vanuit thuis kunt bieden. Het startbedrag is schappelijk. Het hoogste bieder na twintig minuten schaft het item voor die prijs aan. Dit kan je dus zomaar een meevallertje opleveren.

Ondertussen wordt de veiling opgefleurd met muziek. Niemand minder dan Ringbaan, Joel Hemmen & Bram van Halteren zorgen voor de muzikale noot gedurende de veiling.

Creatief tijdens de coronacrisis

De mannen van STUEN laten zich niet kisten gedurende de coronacrisis. Zo kunnen klanten de winkel reserveren voor private shopping en komen de mannen alle bestellingen binnen Tilburg kosteloos met de fiets bij je bezorgen. Hiermee willen ze, op een manier die bij de herenmodezaak past, toch op een creatieve wijze persoonlijk contact houden met hun klanten.

Ook de online veiling en vrijdagmiddagborrel is hier een voorbeeld van. Schaf dus je favoriete biertjes, wijntjes, mixdrankjes, cocktails of gewoon een frisje aan en tune in op vrijdag 24 april tussen 17:00 – 20:00 uur.