Creatief tijdens horecasluiting: The Cat’s Back transformeert tot Glazen Huis op Tweede Kerstdag

Nu je als horeca-ondernemers gedwongen de deuren gesloten moet houden, moet je iets om overeind te blijven. Gelukkig is de Tilburgse horeca creatief en strijdvaardig. Zo ook The Cat’s Back aan de Paleisring. Op Tweede Kerstdag transformeert de zaak tot Glazen Huis en jij kunt vanuit huis meegenieten.

Tijdens het Glazen Huis van The Cat’s Back kun je tegen betaling een verzoeknummer aanvragen, genieten van heerlijke gerechten die worden thuisbezorgd, lekkere oliebollen die je kunt afhalen en wordt The Cat’s Back Top 50 bekendgemaakt. Dit is een lijst met de favoriete nummers van de bezoekers van de kroeg. Later kun je deze op Spotify helemaal terugluisteren.

Programma Glazen Huis

  • 13:00 – 16:00 uur: Cat’s Back DJ’s – verzoekjes & donaties
    16:00 – 17:00 uur: Bekendmaking The Cat’s Back top 50
Kom je langs voor een take-away of voor een donatie? Leef dan aub de regels na van het RIVM! Je kunt zowel via WhatsApp een nummer aanvragen en een Tikkie betalen als je donatie-bedrag door de brievenbus schuiven.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit initiatief? En waar je de livestream kunt volgen bijvoorbeeld? Of welke gerechten je kunt bestellen om je Tweede Kerstdag aangenamer te maken? Check dan vooral even het Facebook-evenement om van alles op de hoogte te blijven.