Creativiteit en ondernemen komen samen tijdens The Power of Music

Power of music

Erwin Steijlen, oprichter van Totally Tuned, organiseert in januari de eerste editie van een nieuw en uniek event in Poppodium 013. Het doel van The Power of Music is om een connectie tot stand te brengen tussen twee onafscheidelijke werelden: de creatieve en de zakelijke wereld. Zet 18 januari 2018 dus maar vast in je agenda.

Erwin: “Voor musici is netwerken iets vreemds, iets wat ze normaal nooit doen. Er ligt echter een wereld aan creatieve kansen bij die ‘andere’ kant. Aan ondernemers vraag ik: Wat is de sound van je bedrijf? Hoe klinken je klanten? Besef dat dit net zo belangrijk is als je font, logo en mission statement. Op het podium van 013 gaan we innovatieve content delen op het gebied van muziek en film, leermomenten realiseren door middel van masterclasses en inspirerende speeches, maar vooral aanzetten tot hands-on contact tussen makers en de industrie.”

The Power of Music

In samenwerking met Poppodium 013, Brabant C en de Cultuur Alliantie wordt dit netwerkevent groots aangepakt. Maar liefst vijf grote internationaal vermaarde composers zoals Paul Farrer, een award-winnende tv composer, en Danny Cocke, een up-and-coming composer die onder andere gewerkt heeft aan Batman en Fast & Furious worden ingevlogen. Op deze dag delen zij hun persoonlijke ervaringen en leggen ze de kracht van muziek uit. Wat eigenlijk betekent: hoe goed muziek een boodschap kan brengen.

The Power of Music is een toegankelijk netwerkevent voor zowel de creatieve als de zakelijke wereld waarin ontmoeting, verbinding en inspiratie centraal staan. Voor meer informatie, het volledige programma en tickets kun je kijken op de website van Totally Tuned.