CUBICS: de nieuwe naam voor HAVL Kantoor en ICT

CUBICS

Op 30 mei kon je op onze site lezen dat het Tilburgse bedrijf HAVL Kantoor en ICT, het IT-bedrijf CNBIT, eveneens uit Tilburg overnam. Het bedrijf gaat vanaf nu verder onder de naam CUBICS. 

Hub. A. van Laarhoven

In 1933 begon Hub. A. van Laarhoven het Tilburgse bedrijf dat kantoorartikelen en typemachines verkocht en ook voor het onderhoud ervan zorgde. Dit bedrijf dat later HAVL Kantoor en ICT ging heten zorgt nu nog steeds voor producten en diensten die het werken prettiger maken.

Door alle ontwikkelingen verdwenen de kantoorartikelen naar de webshop. De belangrijke pijlers zijn nu IT; infrastructuur, beheer en security en daarnaast de complete interieur- en projectinrichting die het bedrijf maken het tot wat het nu is.

HAVL Kantoor en ICT

Inzichten van Ricardo Semler’s boek: de Semco-method, hielpen directeur Ard Smulders aan een visie van veel meer zelfsturing en ontwikkeling van de organisatie. Dit leidde tot een eigen droom. Deze visie is inmiddels terug te vinden in de manier waarop men zelf samenwerkt in een inspirerende ruimte om prettig te kunnen werken, overleggen en ontspannen. Ook op IT-gebied hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden tot aan een eigen cloud toe. De naam HAVL Kantoor en ICT was daarom aan vernieuwing toe.

CUBICS

De nieuwe naam: Cubics Inspirerende Interieurs en Cubics Innovatieve IT, is nu een feit geworden. De droom van Ard is ook de droom van het team geworden. De naam is een knipoog naar het eerder gekozen vierkante DNA-Beeldmerk. Het symboliseert eenheid en betrokkenheid met als doel te komen tot 100% klant- en 100% medewerkerstevredenheid ten behoeve van: ‘Prettig werken, altijd en overal!’