Culinair jongleren op Festival Circolo door Cookaholics

Festival Circolo

Festival Circolo en cateraar in de regio Tilburg Cookaholics hebben op 14 augustus 2018 een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het doel van de samenwerking is om Festival Circolo op cultureel én culinair vlak een onvergetelijke ervaring te laten zijn.

Cookaholics

De keuken van een goed restaurant is net een circuspiste. Trucks, hoogstandjes en poëzie wisselen elkaar op het ronde bord af. Ze komen tot stand door samenwerking, de uitstekende vaardigheden en onderling vertrouwen.

De keukenpiste van Festival Circolo wordt bemand door Cookaholics, wereldberoemd in Tilburg en omstreken. Cookaholics wordt gedreven door enthousiasme. Met passie om mooie en fijne dingen te creëren die “toevallig” te maken hebben met bijzonder lekker eten en drinken. Met de originaliteit, innovatie, kwaliteit en liefde voor het vak weet Cookaholics van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Sommige mensen noemen dat catering, anderen noemen het kunst. Kortom, de juiste combinatie met een cultureel evenement als Festival Circolo.

Festival Circolo

Bistro Food Jugglers

Bistro Food Jugglers, dat plaats biedt aan zo’n 200 gasten per avond, is gesitueerd in een transparante tent, zo blijf je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer buiten op het terrein. Naast de vaste kaart serveert Food Jugglers wisselende dagschotels. De bistro is er voor festivalbezoekers, maar ook voor gasten die in een bijzondere sfeer lekker willen eten. Er zijn ook tal van mogelijkheden voor zakelijke arrangementen.

Bistro Food Jugglers in het Tilburgse Leijpark is geopend tijdens Festival Circolo. Op donderdag 11 oktober vindt een besloten businessnight plaats. Medio september staat de menukaart van Bistro Food Jugglers by Cookaholics online en kan er gereserveerd worden via de website van Festival Circolo.

Festival Circolo

Festival Circolo, hét festival voor hedendaags circus, vindt van vrijdag 12 tot en met zondag 21 oktober voor de eerste keer plaats in het Tilburgse Leijpark. Tijdens dit evenement zijn meer dan honderd korte en langere circusvoorstellingen te zien van internationale gezelschappen en Nederlands talent. De organisatie verwacht meer dan 20.000 bezoekers.