Cultuurnacht Tilburg: bomvol programma

Op zaterdag 27 oktober vindt de tweede editie van de Cultuurnacht Tilburg plaats. Vanaf 19.00 uur presenteren Tilburgse instellingen, kunstenaars en makers zich met 70 acts, verdeeld over 55 locaties rondom en binnen de countouren van de Cityring.
Het volledige programma en informatie:
www.cultuurnachttilburg.nl

De Tilburgse Cultuurnacht is een samenwerking van verschillende culturele partijen en start om 19.00 uur op de Spoorzone. Op de skatebaan van de Hall of Fame speelt dansgezelschap T.r.a.s.h. een speciaal voor de Cultuurnacht gecreerde performance in samenwerking met jonge skaters.

Veelzijdig programma
Na de opening barst het programma van de Cultuurnacht los binnen de contouren van de Cityring tot aan de Spoorzone. Loodsen, theaterzalen, muziekpodia, galeries, cafés, pleinen en zelfs woonkamers worden ingezet voor een programma vol bijzondere ontmoetingen en belevingen.

Theaterspektakel Willemsplein
Om 23.30 uur vindt met Close-Act het afsluitend spektakel plaats. Close-Act is een Tilburgs gezelschap dat over de gehele wereld optreed op theaterfestivals. Op de Cultuurnacht spelen zij de voorstelling Invasion waarin een mythische wereld tot leven komt op het Willemsplein. Vijf ogen ontdekken de omgeving. Ze zijn vreemd, grappig, of misschien juist angstaanjagend?

Programma online, voorverkoop van start.
Het totale programma van de Cultuurnacht is online in te zien via www.cultuurnachttilburg.nl.
De programmaboekjes liggen vanaf 12 oktober bij de deelnemende locaties. De passe-partouts voor de Cultuurnacht zijn nu al verkrijbaar via de kassa’s van Theaters Tilburg, Paradox, Theater De NWE Vorst en 013 Poppodium. Een passepartout kost 5 euro en geeft toegang tot het complete programma.