Cultuurnacht Tilburg pakt groots uit

Aanstaande zaterdag, 27 oktober, vindt de Cultuurnacht Tilburg plaats met 70 acts, over 55 locaties.

De Cultuurnacht gaat om 19.00 uur van start in het splinternieuw Ladybird skatepark. Hier presenteert dansgezelschap T.r.a.s.h. een speciaal voor de nacht gecreëerde performance in samenwerking met Tilburgse skaters van de Hall of Fame.

Na de opening barst de Cultuurnacht los met dans, theater, film, muziek en kunst. Tot de late uurtjes kan men genieten van een veelzijdig programma op bijzondere locaties in de stad.

Theaterspektakel Willemsplein
Om 23.30 uur vindt met Close-Act het afsluitend spektakel plaats. Close-Act is een Tilburgs gezelschap dat over de gehele wereld optreed op theaterfestivals. Tijdens de Cultuurnacht spelen zij de voorstelling Invasion waarin een mythische wereld tot leven komt op het Willemsplein. Vijf ogen ontdekken de omgeving. Ze zijn vreemd, grappig, of misschien juist angstaanjagend?

Passepartouts
De passe-partouts voor de Cultuurnacht zijn nu al verkrijbaar via de kassa’s van Theaters Tilburg, Paradox, Theater De NWE Vorst en 013 Poppodium. Een passepartout kost 5 euro en geeft toegang tot het complete programma.
Het programma van de Cultuurnacht is online te bekijken via www.cultuurnachttilburg.nl.