Cure4Life helpt mensen afvallen met een blijvend resultaat!

Razend enthousiast is Karina Tromp (foto links) van Natuurlijk fit! over Cure4Life, een medisch voedingsprogramma dat zich richt op de oorzaken van overgewicht. Cure4Life herstelt op natuurlijke wijze de balans in het hormoonsysteem en is daarmee hèt ultieme middel om gewicht te verliezen. Met een duurzaam resultaat!

Op basis van de persoonlijke bloedspiegel krijgt de cliënt een op maat gemaakt medisch verantwoord voedingsprogramma aangereikt. Karina Tromp: ,,Het is niet een dieet met pilletjes en shakes. Cure4life zorgt met behulp van gezonde voeding voor een optimaal resultaat.” De kracht van Cure4life ligt in de persoonlijke begeleiding, ook nà het bereiken van het streefgewicht. Karina Tromp is de coach die de cliënt de benodigde ondersteuning geeft: ,,Ik help de cliënt om weer helemaal in balans te komen en te blijven”.

Cliënt Marianne (foto rechts) volgt het programma nu 10 weken en verloor maar liefst 20 kilo en 51 cm: ,,In 10 weken 20 kilo kwijt, dat had ik nooit voor mogelijk gehouden!”

Cliënten die Cure4life voor honderd procent nastreven vallen niet alleen snel af, maar ook nog eens heel mooi. Dit komt door het groeihormoon. Zodra de insulinewaarden zijn hersteld gaat het groeihormoon werken en dat zorgt ervoor dat de huid en spieren strakker en steviger worden. Het is van belang dat cliënten vanaf het eerste moment het roer omgooien om voor het perfecte resultaat te gaan. Karina Tromp: ,,Wondermiddeltjes bestaan niet. Op een gegeven moment komt iedereen op een punt waarop ze struc¬tureel iets willen veranderen. En dat redden ze niet met crashdiëten die volop aangeprijsd worden. Wij laten de keuze aan de cliënt om hun levensstijl te veranderen, de hormoonhuishouding te stabiliseren en gewicht te verliezen, zodat de resultaten blijvend zijn.”

Wij houden Open Huis op zaterdag 28 januari 2012!
Wilt u meer weten over het voedingsprogramma van Cure4Life? Wij leggen het u graag uit tijdens ons Open Huis! U bent van harte welkom van 10:00 tot 14:00. Mocht u verhinderd zijn, neem dan contact op voor een gratis en geheel vrijblijvende afspraak.

Iedere bezoeker van ons Open Huis maakt kans op een gratis begeleidingstraject van Cure4Life!