Cursushuis Midden-Brabant presenteert het cursusaanbod 2010-2011!

Het nieuwe cursusaanbod is bekend! Dus bent u op zoek naar een leuke cursus? Kom dan naar de cursusmarkt op 8, 9 of 10 september in Bibliotheek Tilburg Centrum. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide cursusaanbod. Docenten en medewerkers staan iedere avond van 19.00 tot 21.00 uur klaar om alle vragen te beantwoorden!

Cursusmarkt
Iedere avond staat er een ander thema centraal. Zo krijgt u op woensdag 8 september uitleg over de taal- en computercursussen, op donderdag 9 september leert u meer over de cursussen creatief, computer en senioren en op vrijdag 10 september staan de thema’s cultuur, lezen, muziek en computer in de spotlight.

Nieuw aanbod
Cursushuis Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Het gaat daarbij om scholing, ontwikkeling en ontmoeting. Nieuw zijn onder andere de cursussen Illustrator, componisten portretten, workshop linosnede, reisfotografie, film, canon van de Nederlandse geschiedenis, Russische cultuur, enneagram en kruiden. Natuurlijk kunnen belangstellenden zich gewoon weer inschrijven voor de zeer gewilde cursussen binnen rubrieken Computer, Creatief, Kids en jongeren, Cultuur, Lifestyle, Senioren, Muziek en Talen.

Visuele beperking… geen probleem!
Dit geldt bijna voor ons totale aanbod en is een nieuwe service van Cursushuis Midden-Brabant in samenwerking met ‘Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen’. Heeft u een visuele beperking en wilt u graag een cursus volgen, geef dan naam en telefoonnummer door aan info@cursushuismb.nl. Wij zorgen dat een medewerker van Visio contact opneemt en samen met u bekijkt welke specifieke aanpassingen hiervoor nodig zijn.

Korting
Op verschillende manieren kunt u korting krijgen op de cursussen van Cursushuis Midden-Brabant.
• Bent u lid van een Brabantse bibliotheek? Dan krijgt u op alle cursussen 5% korting.
• Bent u student aan de UvT? Dan ontvangt u een speciale studentenkorting.
• Valt u in de meedoen-regeling? Dan kunt u ook in aanmerking komen voor een korting.
 
Meer informatie en inschrijven
Het volledige programma ligt klaar bij alle vestigingen van Bibliotheek Midden-Brabant en is terug te vinden op de website www.cursushuismb.nl. Ook inschrijven kan direct via de website.

Voor mensen met een verstandelijke beperking is er een aparte cursusgids van het Educatie Netwerk beschikbaar. Deze gids kan worden aangevraagd bij de balie van Cursushuis Midden-Brabant in Bibliotheek Tilburg Centrum of via ottojanssen@bibliotheekmb.nl.