Cursushuis presenteert Summer School 2010

Summer School 2010: van Spaanse les tot Exotische zomergerechten maken Cursushuis Midden-Brabant presenteert de tweede editie van Summer School

Na het succes van vorig jaar organiseert Cursushuis Midden-Brabant voor de tweede keer een Summer School. Ook deze zomer bieden we leuke en boeiende cursussen aan voor jong en oud!

Zomercursussen
Summer School omvat een gevarieerd cursusaanbod voor jong en oud. Tijdens de zomer kan men in korte cursussen, van maximaal 4 lessen, kennismaken met het maken van een digitaal fotoalbum, een spreekvaardigheidscursus Italiaans of Spaans volgen of meer te weten komen over de taal en cultuur van Zuid-Afrika. Nieuw deze zomer zijn cursussen die (groot)ouder en (klein)kind samen kunnen volgen: Wichelroede lopen, Exotische zomergerechten maken en Mandala tekenen. Natuurlijk kunt u hier ook individueel aan deelnemen. De cursussen vinden plaats in de maanden juli en augustus onder het motto ‘Laat uw talent u verrassen’.

Korting
Cursushuis Midden-Brabant geeft korting op cursussen voor leden van Bibliotheek Midden-Brabant (5% korting) en aan mensen die in de ‘meedoenregeling’ vallen.

Meer informatie en inschrijven
Het progamma van Summer School ligt klaar bij alle vestigingen van Bibliotheek Midden-Brabant en is te vinden op de website www.cursushuismb/summerschool. Ook inschrijven kan direct via de website.

Cursushuis Midden-Brabant heeft een cursusbalie op het Leerplein in Bibliotheek Tilburg Centrum aan het Koningsplein. De balie is geopend op maandag 13.00-18.00 uur, dinsdag 13.00-18.00 uur, woensdag 13.00-21.00 uur, donderdag 13.00-21.00 uur, vrijdag 11.00-16.00 uur en zaterdag 11.00-16.00 uur. Voor actuele openingstijden zie: www.cursushuismb.nl. En is per telefoon: 013 – 46 48 570 en e-mail bereikbaar: info@cursushuismb.nl.