Cursusmarkt 2011 bij Bibliotheek Midden Brabant Centrum

Het nieuwe cursusaanbod is bekend! Dus bent u op zoek naar een leuke cursus?

Kom dan naar de cursusmarkt op 7 of 8 september in Bibliotheek Tilburg Centrum. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met het uitgebreide cursusaanbod. Docenten en medewerkers staan iedere avond van 19.00 tot 21.00 uur klaar om alle vragen te beantwoorden!

Cursusmarkt
De cursusmarkt, de opening van het nieuwe cursusseizoen, vindt dit jaar plaats op woensdag 7 en donderdag 8 september in Bibliotheek Tilburg Centrum (Koningsplein 10). De cursusmarkt is een mooie gelegenheid om docenten te ontmoeten, verdere informatie over cursussen te vragen of een proefles bij te wonen. Uiteraard kunt u zich ook direct inschrijven voor een cursus.

Schrijft u in tijdens de Cursusmarkt, dan ontvangt u bovendien 5% korting. Deze actie is alleen geldig tijdens de Cursusmarkt op 7 en 8 september.

Iedere avond staat er een ander thema centraal. Zo krijgt u op woensdag 7 september uitleg over de taalcursussen. Nieuwe cursisten kunnen dan bovendien bij de taaldocenten terecht voor het bepalen van het instapniveau. Op donderdag 8 september kunt u terecht voor informatie over de overige cursussen.

Nieuw aanbod
Cursushuis Midden-Brabant biedt toegankelijke en kwalitatief goed verzorgde cursussen aan. Het gaat daarbij om scholing, ontwikkeling en ontmoeting. Nieuw zijn onder andere de cursussen Joomla!, Klussen voor beginners, Presenteren met Prezi, Assertiviteit, Feng Shui en Arabisch. Belangstellenden kunnen zich weer inschrijven voor de zeer gewilde cursussen binnen de rubrieken Digitaal, Creatief, Cultuur, Lezen en Schrijven, Lifestyle, Muziek, Talen en Kids en Jongeren.