Nieuws

Let op! Dit artikel is al 848 dagen oud en wellicht niet meer relevant

CV D’r Neffe & Jason Haans winnen Tilburgse carnavalskrakerverkiezing

Er werd ruim 3.000 keer gestemd in een paar dagen, maar we hebben een winnaar. CV D’r Neffe & Jason Haans winnen met hun nummer Sjanternél de Tilburgse carnavalskrakerverkiezing van 2019.

Benieuwd naar alle Tilburgse carnavalskrakers? Check dan eventjes dit overzicht.

Nummer 2 tóch nummer 1

Na een flinke promotiecampagne van leadzanger Jason Haans, nam CV D’r Neffe al snel de koppositie met Jan Lauw en D’n Draadloze Oplaoiers als achtervolgers. Tot zondagavond 21:30 uur stonden Jason en CV D’r Neffe bovenaan, maar op het laatste moment werden ze ingehaald door Jan Lauw en D’n Draadloze Oplaoiers. Hoe kan het dan dat de single van CV D’r Neffe alsnog wordt uitgeroepen tot beste Tilburgse carnavalskraker? Nou, dat leggen we even uit.

Na tracering van de stemmen bleek namelijk dat een groot aantal stemmen van Jan Lauw en D’n Draadloze Oplaoiers niet ‘echt’ waren. Ze verschenen dan wel op de website, maar bleken na tracering niet kloppend te zijn. En dus gaat de titel alsnog naar CV D’r Neffe en Jason Haans. Jan Lauw en D’n Draadloze Oplaoiers hebben wel een prachtige tweede plek weten te bemachtigen. Gefeliciteerd!

Ook Nostalgieten, Veul Gère, CV De Viskus & CV De Dronkedaorissen verdienen een eervolle vermelding. Zij kregen allemaal ruim 200 stemmen.

CV D’r Neffe ft. Jason Haans – Sjanternèl

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht