CVB Ecologistics nieuwe hoofdsponsor van Were Di Tilburg

CVB Ecologistics

De Tilburgse hockeyclub Were Di heeft een nieuwe hoofdsponsor. CVB Ecologistics, specialist op het gebied van de verwerking van reststromen, heeft op 12 oktober een driejarig sponsorcontract getekend met de Tilburgse hockeyclub. Het bedrijf gaat het Heren 1 én het Dames 1 team van Were Di ondersteunen.

CVB Ecologistics draagt maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel en vindt het belangrijk om lokaal een steentje bij te dragen. “Om die reden hebben we besloten om Were Di te sponsoren”, zegt directeur Linda van Berkel. “We hebben gekozen voor Were Di omdat het een hechte, warme club is met trouwe, betrokken leden. Er is weinig verloop. Mensen groeien letterlijk mee met de club. In die zin voelen wij ons als bedrijf verwant aan Were Di. Daar komt nog bij dat het Dames 1 team van Were Di het op dit moment erg goed doet. Het is mooi om dat team op deze manier te kunnen ondersteunen.” Naast Were Di sponsort CVB Ecologistics ook voetbalclub Willem II.

René Stenvert, voorzitter van Were Di Tilburg, is blij met de keuze van CVB Ecologistics. “Als gezelligste vereniging van Brabant heeft Were Di Tilburg heel wat te bieden”, zegt Stenvert. “Op een prachtige accommodatie en in een sfeervolle omgeving kunnen onze leden zich volledig uitleven in hockey, hun favoriete spelletje. Were Di Tilburg kent een gezonde balans tussen tophockey en breedtesport; beide onderdelen zijn intensief binnen de vereniging verweven en versterken elkaar meer en meer. We profiteren van prachtig hockey van onze vaandeldragers, maar de selectieteams hebben ook veel baat bij de ondersteuning vanuit de gehele vereniging. We zijn erg verheugd met het toetreden van CVB Ecologistics tot onze hockeyfamilie en kijken uit naar een prachtige tijd samen.”

CVB Ecologistics

CVB Ecologistics houdt zich bezig met het inzamelen en verwerken van oud papier, karton, plastic en textiel. Het bedrijf zamelt de reststromen in van bedrijven, organisaties en verenigingen en verwerkt ze tot grondstoffen. Deze vinden hun weg vervolgens naar afnemers overal ter wereld. CVB Ecologistics wil het milieu zoveel mogelijk ontlasten door voortdurend te zoeken naar beste recyclingmethoden. CVB Ecologistics staat aan het hoofd van elf productievestigingen in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg.

Were Di

Hockeyclub Were Di Tilburg is voortdurend op zoek naar de ideale mix tussen topsport en breedtesport. Daardoor is in de loop der jaren een club ontstaan waar in totaal 1400 recreatieve én prestatieve sporters zich thuis voelen. Were Di heeft de ambitie om uit te groeien tot de absolute top van de regio waar het gaat om tophockey en gelooft in de aantrekkende werking die hiervan uitgaat, waardoor ook de breedtesport een impuls krijgt. Were Di telt op dit moment veertien damesteams, twaalf herenteams, drieëndertig jeugdteams, twee G/LG-hockeyteams en twee recreantenteams.