CVT Keukens feliciteert winnaars ‘Oranje’ Troske tijdens Tilburg Culinair!

Donderdag 26 tot en met zondag 29 september stonden in het teken van Tilburg Culinair. Diverse restaurateurs, artiesten en de organisatie zorgden voor een geweldige ambiance en een onvergetelijk weekend. Dit gold zeker voor de winnaars van de ludieke actie van CVT Keukens, sponsor van Tilburg Culinair.

Winnaars 100 Troskes!
Tijdens Tilburg Culinair betaalt de bezoeker met de welbekende groene Troskes. Tussen al deze Troskes zat, op de avond van vrijdag en zaterdag, 1 Oranje Troske. Wie dit Troske in handen kreeg, was de gelukkige winnaar van maar liefst 100 Troskes, geschonken door CVT Keukens.

Op vrijdagavond won Jules Maris de 100 Troskes en op zaterdagavond was dit Patrick van Diessen.

Wissel uw Troskes in bij CVT Keukens en ontvang maar liefst tot 25% korting!
De winnaars kregen de prijs overhandigd van Ronald Verbeek, commercieel directeur van CVT Keukens. “ Tilburg Culinair was een groot succes en we zijn als CVT Keukens blij dat we daaraan mochten bijdragen. We hopen dat de winaars hebben genoten van de heerlijke gerechten en drankjes!”, aldus Verbeek, “de Troskes die men over heeft, mogen overigens bij CVT Keukens ingewisseld worden. Bij inlevering van de Troskes, krijgt u maar liefst 5% korting per Troske bij aankoop van een nieuwe keuken!”

Wie is CVT Keukens?
CVT Keukens is in Tilburg een bekende naam met een ijzersterke reputatie. De basis hiervoor ligt in de gevarieerde collectie keukens die voor elk wat wils biedt. De showroom laat een keur aan stijlen en topmerken zien. Denk hierbij aan merken als Siematic, bulthaup, Next125 en CVT Selection. CVT Keukens vindt het belangrijk dat mensen zich thuisvoelen bij CVT. Daar hoort een gastvrije ontvangst bij, maar ook een luisterend oor en een deskundig advies. CVT heeft verstand van keukens, dat staat vast. Uiteindelijk is het van belang dat wanneer een klant besluit een keuken te kopen, hij de deur uitgaat met een plan dat beter is dan verwacht.

U vindt CVT Keukens aan de Hestiastraat 12 in Tilburg en Breda aan de Grenssteen 17.

Voor meer informatie: www.cvt.nl