CVT Keukens presenteert: Heel Tilburg Bakt

CVT Keukens presenteert: Heel Tilburg Bakt!
Onder de titel ‘Heel Tilburg Bakt!’ houdt CVT Keukens een bakwedstrijd waarbij het aanwezige publiek in de winkel  bepaalt wie de titel ‘Meesterbakker van Tilburg’ verdient. De voorrondes vinden plaats op 23, 24, 26 en 27 december. De halve finale op 28 en 29 december en de uiteindelijke finale is op 5 januari. Alle wedstrijden vinden plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. CVT Keukens nodigt iedereen uit om naar de winkel te komen en de deelnemers te zien strijden om deze felbegeerde titel.

Facebookactie
In de maand december heeft CVT Keukens gevraagd om een foto van je mooiste, maar vooral lekkerste creatie op Facebook te plaatsen. De creaties met de meeste likes zijn door CVT Keukens uitgenodigd om deel te nemen aan de voorrondes in het filiaal in Tilburg.

‘Meesterbakker van Tilburg’

Op de dagen van de voorrondes strijden er elke dag 2 deelnemers tegen elkaar. De aanwezigen in de winkel bepalen de dagwinnaar.  De dagwinnaars strijden vervolgens tegen elkaar in de halve finale voor een felbegeerde plek in de finale op 5 januari. Beide finalisten krijgen van CVT Keukens een workshop aangeboden bij Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven. De uiteindelijke winnaar gaat naar huis met een KitchenAid Artisan Keukenrobot en uiteraard de titel: Meesterbakker van Tilburg.

CVT keukens nodigt u uit om deelnemers aan te moedigen

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Dat kan! CVT Keukens nodigt u graag uit om zowel tijdens de voorrondes, de halve finale als de finale naar het filiaal te komen aan de Hestiastraat 12. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u onze deelnemers zien strijden. U proeft en beoordeelt de creaties en bepaalt samen met alle aanwezigen wie de winnaar is.

 

Klik hier voor meer informatie.