Foodfestival, Dag van de Techniek, Daisy Festival en veel meer: dit zijn onze weekend uittips in Tilburg dit weekend!

daisy festival

Nog geen plannen voor het weekend? Er is genoeg te doen in Tilburg! Benieuwd wat? Wij zetten de leukste uittips voor je op een rijtje. Lees snel verder!

Het hele weekend

Foodfestival TREK in het Spoorpark

Na het grote succes van vorig jaar strijkt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland van vrijdag 9 tot en met zondag 11 juni weer neer in Tilburg. Echte Bourgondiërs kunnen in het Spoorpark genieten van de lekkerste streetfood gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste foodtrucks. Naast lekker eten, kun je ook genieten van optredens, acts en kunst!

Vrijdag 9 juni

Veldhuis & Kemper: ‘Hou dat vast’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op vrijdag 9 juni belooft het lachen, gieren, brullen te worden bij de Schouwburg. Veldhuis & Kemper denken dat ze elkaar na twintig jaar vriendschap alles kunnen vertellen. Maar of dat nou zo verstandig is, moet nog blijken. Grappig is het in ieder geval wel!

The Latin Factory bij Capt. J’s Hurricane

Iedere vrijdag nemen de dj’s bij Capt. J’s Hurricane je vanaf 21:00 uur mee op een exotisch en tropisch avontuur. Geniet van de lekkerste premium cocktails en dans mee op de heetste reggaeton en dem bow in combinatie met bachata, salsa, merengue en nog veel meer lekkere muziek!

Zaterdag 10 juni

Dag van de Techniek in Tilburg

Op zaterdag 10 juni staat de Dag van de Techniek op het programma in Tilburg. 25 bedrijven en organisaties uit de regio Tilburg geven een kijkje in hun technische keuken. De Dag van de Techniek is speciaal georganiseerd voor jongeren die nieuwgierig zijn naar techniek en/of zich oriënteren op een studierichting.

Gratis BBQ demo bij GroenRijk Tilburg

Sta jij graag achter de barbecue en wil jij een paar nieuwe tips en tricks leren? Dat kan! GroenRijk Tilburg organiseert namelijk weer een gratis barbecue demo! Tijdens de barbecue demo’s geeft een specialist een demonstratie, zodat jij klaargestoomd wordt om de beste grillmeister te worden van de zomer.

Daisy Festival in het Leijpark

Op 10 juni maakt Tilburg zich op voor de vijfde editie van Daisy Festival. Het Leijpark wordt omgetoverd tot een festivalterrein met verschillende podia die elk haar eigen muziekstijl heeft. Zo zijn er – naast de mainstage met de beste r&b en hiphop – verschillende podia voor toffe concepten als Nachtcollege, Duikboot en Bug a Boo.

Levende standbeelden in Winkelcentrum Westermarkt

Schrik niet als je op 10 juni een standbeeld ziet bewegen op de Westermarkt. Je zult versteld staan van de adembenemende levende standbeelden die tot leven komen. Grijp je kans om deze magische momenten vast te leggen terwijl je naast de levende standbeelden poseert. Deel je foto’s op sociale media en tag de Westermarkt met de hashtag #LevendeStandbeeldenWestermarkt.

Zondag 11 juni

De Tilburgse Stiefeltocht: La Trappe editie

Tijdens deze culinaire wandeltocht door Tilburg staat in het teken van bourgondisch genieten! Gastrobar RIX, Eethuis Twintig, Rosalie en De Harmonie organiseren de Tilburgse Stiefeltocht waarbij je in verschillende restaurants van culinaire hoogstandjes geniet. Daarnaast zie je tijdens het wandelen ook nog wat van het mooie Tilburg!

Kunstmanifestaties in het Wilhelminapark

Na de geslaagde eerste ‘Pop-up Kunstmanifestatie’ in mei volgt op zondagmiddag 11 juni de tweede editie in deze reeks van gezelligheid en kunst in de publieke ruimte. Deze dag is in het kader van de viering van de 125ste verjaardag van het Wilhelminapark.

Meer uittips

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in Tilburg. Ben je benieuwd wat er nog meer te beleven is in onze stad? Check dan onze volledige uitagenda!