Dagvers bij Plus Supermarkten

Om nog duidelijker te onderstrepen dat PLUS IJsselstein, PLUS Pieter Vreedeplein, PLUS Van der Straten, PLUS Heyhoef Schreurs en PLUS Venmans (Udenhout) dagelijks verse groenten en fruit van topkwaliteit aanbieden tegen scherpe prijzen, hebben alle Tilburgse PLUS-supermarkten hun AGF-afdeling verder vernieuwd. Vers van 't land, scherp aan de prijs is het motto.

Op de vernieuwde afdeling blijkt overduidelijk dat PLUS staat voor smakelijk en voordelig dagvers op z'n best. Dat komt vooral omdat het groente- en fruitassortiment elke dag vers wordt aangeleverd. De beste producten, rechtstreeks van het land. Rijk aan vitamines en vol van smaak. Daarom werkt PLUS ook met vaste kwekers en telers, bij wie de kwaliteit van de producten ook voorop staat.

Dat het ook met de prijzen goed zit, blijkt onder meer uit de wekelijks verrassend lage prijzen van groenten en fruit. Bovendien voegt PLUS daar elke donderdag een aantal nieuwe aanbiedingen bij. Deze aanbiedingen staan wekelijks in de vaste PLUS-advertentie in deze krant. Kortom: als u van vers èn voordeel houdt, zit u goed bij PLUS.