logo

Daisy Festival in het Leijpark: laatste kans om je tickets te kopen!

Daisy Festival

Het belooft een fantastisch weekend te worden in het Leijpark: Daisy Festival staat namelijk op het programma. Met een divers muziekaanbod op verschillende podia én op een nieuwe locatie zal Daisy Festival 2023 er weer eentje zijn voor in de boeken. Wij hebben goed nieuws, want de laatste kaarten zijn nu beschikbaar! Een kaartje koop je hier!

Nieuwe locatie

De vijfde editie van Daisy Festival gaat dus plaatsvinden in het Leijpark. In het Leijpark wordt het hele jaar door gewandeld, gefietst of gepicknickt. Maar deze recreanten zullen even ruimte moeten maken voor duizenden feestgangers. Het festival is verdeeld over vier verschillende stages, met ieder een eigen geluid.

Breed scala aan podia

Daisy Festival biedt een divers aanbod aan urban muziek. Naast de mainstage met de beste r&b en hiphop – met artiesten als Bizzey, Poke, Cristian D en nog veel meer – nodigt de organisatie de toffe clubconcepten Nachtcollege, Duikboot en Bug a Boo uit voor het brengen van de dikste techno, house en afro. Daarmee brengt Daisy Festival het beste van het Brabantse urban nachtleven naar boven in het Leijpark.

Heerlijk weer

De weergoden zijn goedgezind, want het wordt fantastisch weer. Op het heetste moment van de dag, kan het kwik zelfs de dertig graden aantikken. De organisatie van Daisy Festival heeft hier goed rekening mee gehouden. Zo zijn er extra waterpunten waar je gratis je flesje water of beker kunt vullen, zijn er genoeg plekken in de schaduw en is er gratis zonnebrand zolang de voorraad strekt. Ten slotte roept Daisy Festival op om goed op jezelf en je mede-festivalgangers te letten!

Laatste kans

Het is de laatste kans om jezelf te verzekeren van een ticket. Twijfel niet, want voor je het weet ben je te laat. Klik hier om je tickets te kopen!