Dames opgelet: kledingwinkel Guts & Gusto opent een winkel in de Tilburgse binnenstad

Goed nieuws voor dames die regelmatig de trein naar Eindhoven nemen om te gaan shoppen bij Guts & Gusto. Dat hoeft richting het einde van het jaar niet meer. Medio december 2022 opent Guts & Gusto namelijk een winkel in de Tilburgse binnenstad. Ze vestigen zich in het ‘nieuwe’ gedeelte van de binnenstad. Namelijk in de Frederikstraat die de Heuvelstraat straks met de nieuwe Emmapassage verbindt. Lees snel verder. 

Guts & Gusto is een hippe en trendy dameswinkel waar je terecht kunt voor de huidige mode en trends. Ze verkopen kleding, schoenen, sieraden, accessoires en veel meer. Ze hebben al verschillende winkels in Nederland waarvan de winkel in Eindhoven momenteel de dichtstbijzijnde is. De winkel in Tilburg opent hoogstwaarschijnlijk in december haar deuren. Ze betrekken een gloednieuw pand van 300 vierkante meter.

Overigens is Guts & Gusto ook qua webshop een hele populaire winkel. Voor de meiden die niet kunnen wachten tot de deuren opent in Tilburg: je kunt er online al lekker rondneuzen en shoppen.

Ontwikkelingen Emmapassage

De komende maanden staat er rondom de Emmapassage veel te gebeuren. Zo werd eerder al bekendgemaakt dat Søstrene Grene, Mango & Nelson Schoenen zich in het gebied vestigen. Ook komt er een horecapleintje met diverse horecaconcepten. Denk aan Anne&Max voor ontbijt, koffie, thee, high tea, lunch en borrel en Coffee Company voor een lekkere bak leut. Ook opent Strada – een concept dat zich richt op Italiaans streetfood – zich in het gebied. Voor een frietje en snack kun je terecht bij Frites Affairs en horecazaak Bam! wordt gerund door Tilburgse ondernemers en is hét nieuwe adres voor een ambachtelijk ontbijt, lunch of borrel. Maar dat is nog niet alles. Fat Phill’s opent een vestiging. Zij richten zich op de Amerikaanse keuken en hebben al diverse vestigingen in Nederland. Je kunt er terecht voor burgers, philly cheesesteak sandwiches, loaded fries en veel meer.

Meer informatie over Guts & Gusto

Terug naar Guts & Gusto? Wil jij meer weten over deze winkel? Check dan vooral de website. Ze zijn overigens ook op zoek naar personeel voor in de nieuwe winkel. Zo zoeken ze een storemanager, assistent storemanager en verkoopmedewerk(st)ers.